Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Judínyová na markizáckej párty v sexi overale: Takmer jej vypadli prsia!

Na párty k seriálu Horúca krv najviac zaujala markizácka moderátorka Erika Judínyová. Na akciu prišla v sexi overale, z ktorého jej takmer vypadli prsia. Zobraziť galériu (23)
Na párty k seriálu Horúca krv najviac zaujala markizácka moderátorka Erika Judínyová. Na akciu prišla v sexi overale, z ktorého jej takmer vypadli prsia.

BRATISLAVA - Zaujala! Štvrtkový večer patril žúru, ktorý zorganizovala Markíza pre protagonistov úspešného seriálu Horúca krv. No aj napriek tomu, že večierok bol venovaný najmä hercom, najviac pozornosti pútala moderátorka Erika Judínyová. Tá sa tam totiž objavila vo vyzývavom overale, ktorý viac odhaľoval ako zahaľoval.

Zabávali sa! Štvrtkový večer patril hviezdam televíznej obrazovky. V jednom z podnikov v bratislavskom Starom meste sa totiž konala párty úspešného seriálu Horúca krv. Na žúre sa herci poslednýkrát stretli ako protagonisti tohto úspešného diela. No napriek tomu nedorazila kompletná zostava. Chýbali napríklad Alexander Bárta, Zdena Studenková či Gabriela Marcinková.  

Na rozdiel od nich však dorazila moderátorka markizáckej Smotánky Erika Judínyová, ktorá všetkých zaujala svojím outfitom. Pohľady prítomných totiž na seba strhávala v sexi overale, z ktorého jej takmer vypadli prsia. Stačil by iba jediný zlý pohyb a plavovláska by odhalila aj to, čo nechcela. Pod rifľový komplet si totiž neobliekla podprsenku. 

Viac fotiek z párty obľúbeného seriálu Horúca krv nájdete v našej GALÉRII. Kliknite SEM!

Sledujte TOPKY TV: Takto to vyzeralo na večierku Horúcej krvi.

Party Horúcej krvi

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu