Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Jojkárska nevesta spôsobila rozruch: Po účasti v Mama, ožeň ma náhla svadba?!

Monika ešte donedávna hľadala lásku v šou Mama, ožeň ma. V malom Maťkovi vhodného ženícha nenašla, no priateľa už má. Zobraziť galériu (6)
Monika ešte donedávna hľadala lásku v šou Mama, ožeň ma. V malom Maťkovi vhodného ženícha nenašla, no priateľa už má.

TREBIŠOV – Obliekla sa do bieleho! Mladá Trebišovčanka Monika (21) sa do povedomia televíznych divákov dostala účinkovaním v jojkárskej šou Mama, ožeň ma. Ešte ako striebrovlasá nádejná nevesta zareagovala na inzerát Martina (35), ktorý je známy pod prezývkou malý Maťko. Slobodnej mamičke sa najnovšie podarilo poriadne zaskočiť svojich priateľov na sociálnej sieti. Zverejnila si tam totiž fotografie, ktoré navodzujú dojem, že plánuje svadbu.

Nové vlasy, nová láska! Monika z jojkárskej šou Mama, ožeň ma rada strieda farbu vlasov. Svoje experimenty si pravidelne dokumentuje aj na sociálnej sieti. Internetových priateľov však najnovšie zaskočila prekvapivejšími novinkami. Zverejnila si tam totiž fotografiu v bielych šatách. Nečudo, že kamaráti mladej mamičky sa hneď začali pýtať na svadbu.

Zvedavosť vyvolal veľký záujem aj u Monikinej súperky alebo lepšie povedané parťáčky Anety zo spomínanej reality šou. Na otázku, či sa vydáva, reagovala Trebišovčanka slovami: „Áno moja, po tom všetkom.” V súvislosti s veľkým dňom mladej mamičky sme chceli toho zistiť viac. Monika nám ale vysvetlila, že sa do bielych šiat nasúkala pri inej príležitosti. „Kamoškina dcéra mala prvé sväté prijímanie, tak som si to vyskúšala. Cítila som sa perfektne,” poznamenala brunetka, ktorá je momentálne šťastne zadaná.  

Monike sa teda lásku podarilo nájsť. Zisťovali sme preto, čo na to hovorí malý Maťko. „Ona si žije svoj život, ja si žijem svoj. Ďakujem, neprosím,” reagoval bodybuilder, keď sme ho oslovili. Netajil sa tiež tým, že po verejnej potupe nie je v kontakte ani s jednou zo svojich nápadníčok. Detaily svojho súkromia však zverejňovať nechcel.

Monika sa na sociálnej sieti pochválila fotografiou v bielych šatách. Priateľov nechala v tom, že sa ide vydávať.
Zobraziť galériu (6)
Monika sa na sociálnej sieti pochválila fotografiou v bielych šatách. Priateľov nechala v tom, že sa ide vydávať.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu