Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Striebrovláska z Mama, ožeň ma ukázala postavu: Toto telo malý Maťko nikdy neuvidí!

Súťažiaca z jojkárskej reality šou Mama, ožeň ma, sa na sociálnej sieti Facebook pochválila svojím telom. Zobraziť galériu (12)
Súťažiaca z jojkárskej reality šou Mama, ožeň ma, sa na sociálnej sieti Facebook pochválila svojím telom. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA – Mladá mamička Monika (21) sa do jojkárskej reality šou Mama, ožeň ma prihlásila kvôli 35-ročnému Martinovi. Teraz ho však už nemôže ani vystáť. Dievčina patrí k ženám so zdravou dávkou sebavedomia, čo dokazuje aj na sociálnej sieti Facebook. Tam sa okrem najnovších vlasových kreácií chváli aj svojimi polonahými fotkami. Maťko, pozri, prichádzaš o toto telo!

Mladá mamička Monika z jojkárskej reality šou Mama, ožeň ma, sa divákom vryla do pamäti najmä svojou špecifickou farbou vlasov v odtieni sibírska líška. Pozornosť však na seba strháva aj vďaka nenávistnému správaniu sa voči nádejnému ženíchovi Martinovi.

Tridsaťpäťročný športovec sa netají tým, že má o extravagantnú dievčinu napriek všetkému záujem. No Monika otvorene priznáva, že jej je vrcholne nesympatický. Malý Maťko si tak musí nechať zájsť svoje chúťky. 

Teda aspoň v tvrdej realite. Účastníčka šou totiž patrí k dievčatám, ktoré sa s priateľmi na sociálnej sieti Facebook aktívne delia o svoje najhorúcejšie novinky. Na profile zverejňuje nielen momentky so synčekom a obrázky svojich najnovších vlasových kreácií. Pýši sa aj polonahými fotkami, na ktorých vystavuje na obdiv vlastné telo. Svalnáč zo Spišskej Novej Vsi sa tak môže jej figúrou pokochať aspoň na internete.

Monika sa za svoje telo nehanbí. Na sociálnej sieti Facebook sa ním pýši hneď niekoľkokrát.
Zobraziť galériu (12)
Monika sa za svoje telo nehanbí. Na sociálnej sieti Facebook sa ním pýši hneď niekoľkokrát.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu