Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Striebrovláska z Mama, ožeň ma v súťaži krásy: Týmto telom chce bodovať!

Nádejná nevesta Monika z jojkárskej reality šou Mama, ožeň ma sa rozhodla, že zabojuje v súťaži krásy. Prihlásila sa do projektu Dievča leta. Zobraziť galériu (5)
Nádejná nevesta Monika z jojkárskej reality šou Mama, ožeň ma sa rozhodla, že zabojuje v súťaži krásy. Prihlásila sa do projektu Dievča leta. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA – Mladá mamička Monika Zábojová (21) sa do povedomia divákov dostala najmä vďaka jojkárskej reality šou Mama, ožeň ma. V nej „bojuje“ o srdce svalnatého Martina. Vyzerá to tak, že popularita sa jej zjavne zapáčila. Rozhodla sa totiž, že svoje telo predvedie aj v súťaži krásy. Prihlásila sa do projektu Dievča leta 2013.

Ak sa chceš tento rok stať Dievčaťom leta ty a získať tak množstvo krásnych cien, neváhaj a prihlás sa. Klikni na stránku www.dievcaleta.sk a vyplň formulár.

Svojrázna východniarka Monika Zábojová sa vďaka svojmu pôsobeniu v jojkárskej reality šou Mama, ožeň ma dostala do povedomia širšej verejnosti. Veď svojim nenávistným správaním voči nádejnému ženíchovi Martinovi sa papuľnatá striebrovláska mnohým vryla do pamäti. Získanú popularitu sa však rozhodla využiť vo svoj prospech. Preto sa prihlásila do súťaže krásy. V nej teraz bojuje o titul Dievča leta 2013.

V prípade, keby čitateľov oslovila natoľko, že by projekt vyhrala, okrem titulu by získala aj osobný automobil Peugeot 208 v hodnote 8325,- €. No neodišla by naprázdno ani v prípade, ak by sa dostala len do finále. Každá finalistka totiž získa poukaz na pobyt v štvorhviezdičkovom hoteli v Poprade pre 2 osoby na 2 noci v cene 330,- €.

Usporiadatelia súťaže však nezabúdajú ani na hlasujúcich. Zo všetkých, ktorí na sociálnej sieti Facebook poslali hlas svojej favoritke, vyžrebujú 1.8.2013 jedného, ktorý získa poukaz v hodnote 1500 € na zájazd. Rovnakú možnosť má ten, ktorý hlasoval prostredníctvom SMS alebo mobilnej aplikácie Google Play a Apple App. Ten môže dokonca získať aj hlavnú cenu, ktorou je spomínaný osobný automobil Peugeot 208.

Projekt Dievča leta sa organizuje už šiesty rok a teší sa veľkej obľube. Veď len vlani sa do súťaže prihlásilo až 1200 dievčat. Ak sa chceš tento rok stať Dievčaťom leta ty a získať tak množstvo krásnych cien, neváhaj a prihlás sa. Klikni na stránku www.dievcaleta.sk a vyplň formulár.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu