Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Maštalírovo divadielko s (ex)milenkou: Nenápadne dotyky a pohľady!

Tomáša Maštalíra prišla na premiéru podporiť Kristína Turjanová. (Ex)milenci na seba strhli všetku pozornosť. Zobraziť galériu (31)
Tomáša Maštalíra prišla na premiéru podporiť Kristína Turjanová. (Ex)milenci na seba strhli všetku pozornosť.

BRATISLAVA – Iskrilo to medzi nimi! Dosky bratislavského divadla Aréna patrili v piatok večer hercom Diane Mórovej (42) a Tomášovi Maštalírovi (35). Bývalí partneri sa na javisku stretli v mierne kontroverznej hre s erotickým podtónom. Umelkyňa však nebola jedinou ženou, ktorá si pozornosť jedného z najväčších zvodcov nášho šoubiznisu užila. O dusnú atmosféru sa totiž na následnej recepcii postarala aj Trnavčanova (ex)milenka Kristína Turjanová (32).

Čo medzi nimi vlastne je?! Tomáš Maštalír a Kristína Turjanová síce svoj milenecký pomer nikdy nepotvrdili, v hereckej i mediálnej brandži však nie je tajomstvom, že k sebe mali za posledný rok blízko. Sympatická tmavovláska dokonca v kolegovom hniezdočku strávila zopár nocí. Počas uplynulého týždňa sa však začalo špekulovať o tom, že umelec má blízko k vdove po hokejistovi Pavlovi Demitrovi – Majke.

Obaja sa k špekuláciám o ich viac než kamarátskom vzťahu vyjadrovali nejasne a na piatkovej premiére hry Venuša v kožuchu sa objavila iná z Maštalírových žien, konkrétne Kristína Turjanová. Sympatická tmavovláska prišla do divadla v spoločnosti kamarátok a na recepcii, ktorá sa konala po skončení predstavenia, išla na svojom (ex)milencovi doslova oči nechať. A hoci Tomášovu pozornosť si vyžadovalo množstvo hostí, on si našiel chvíľku, aby sa pri nej pristavil a nenápadne ju počas rozhovoru chytil za ruku.

O Maštalírovom komplikovanom súkromí sme toho chceli zistiť viac. Herec sa však odmietol k čomukoľvek vyjadrovať. Rovnako skúpy na slovo bol aj pri téme týkajúcej sa divadelného predstavenia. Zhovorčivá ale bola jeho kolegyňa Mórová. Tá sa netajila tým, že pri skúšaní kontroverzného diela im bolo nápomocné, že sa s Tomášom dlho a dobre poznajú. „Je dôležité, že sa pred sebou nehanbíme. Má energiu, čo táto hra potrebuje a na javisku si kontrujeme. A to je veľmi dobré. Aj režisérka nás pozná, a preto povedala, že túto hru môžeme hrať len my dvaja, pretože si to vyžaduje takýchto fyzicky zdatných hercov,“ povedala nám Diana, ktorá na javisku predviedla aj svoju dokonalú postavičku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu