Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Šokujúce správy o Demitrovej a Maštalírovi: Taja románik?!

Tomáš Maštalír má vraj blízko k Márii Demitrovej. Zobraziť galériu (9)
Tomáš Maštalír má vraj blízko k Márii Demitrovej.

BRATISLAVA – Prekvapivé! V slovenskom šoubiznise sa v týchto dňoch hovorí o novej dvojici. Podľa informácií týždenníka Plus 7 dní si padli do oka vdova po hokejistovi Pavlovi Demitrovi († 36) – Majka a herec Tomáš Maštalír (35). Nedávno sa vraj spoločne zabávali v jednom z bratislavských diskotékových klubov.

Už zhruba rok a pol sa Mária Demitrová vyrovnáva so stratou svojho milovaného manžela Pavla, ktorý tragicky zahynul pri leteckom nešťastí.  V jednom z rozhovorov, ktorý tmavovláska po bolestnej udalosti poskytla, sa netajila tým, že za zosnulého manžela si hľadať náhradu zatiaľ nechce. „Všetci moji známi a najmä rodina si nevedia predstaviť, že by som do konca života ostala sama. Nikto nevie, čo bude o 10 rokov. Možno stretnem niekoho, kto prežil niečo ťažké. Ale myslím si, že to bude vždy viac kamarátstvo ako nejaký vzťah. Mňa by vzťah asi skôr zaťažovalo,“ prezradila minulý rok v júni pre pánsky magazín Playboy dvojnásobná mamička.

Aktuálne vydanie týždenníka Plus 7 dní však prišlo s informáciou, že u šarmantnej tmavovlásky by sa mohol zrodiť nový vzťah. Mária sa vraj nedávno zabávala v spoločnosti herca Tomáša Maštalíra v nočnom klube. Medzi dvojicou to vraj poriadne iskrilo. „Áno, spoznali sme sa,“ priznala pre spomínaný týždenník mladá vdova. Na ďalšie otázky už však reagovala opatrne. „Nemám zatiaľ o čom hovoriť,“ dodala s tým, že jediným mužom v jej živote je zatiaľ syn Lucas.

Tajnostkárska zostáva Demitrová aj naďalej. „Nemôžem teraz hovoriť, niečo riešim. Skúste sa mi ozvať potom,“ reagovala tmavovláska skôr, než sme jej stihli objasniť, prečo voláme. Neskôr už však na telefonáty ani sms správy týkajúce sa Maštalíra vôbec nereagovala. Na margo prípadného romániku sa nechcel vyjadrovať ani herec. „Je to vtipné a zároveň veľmi smutné. Skutočne zaručené informácie. Mne je jedno, čo za vymyslené a vykonštruované príbehy napíšete,“ reagoval pre topky.sk na otázky týkajúce sa spoločného žúrovania. Zrejme až čas ukáže, ako to medzi dvojicou v skutočnosti je.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu