Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

»Kozmická« Šuvadová chodí naostro: Vyvetrala prsia na prechádzke!

Silvia Šuvadová si vyrazila von bez podprsenky. Zobraziť galériu (5)
Silvia Šuvadová si vyrazila von bez podprsenky.

MOUNT SHASTA - Bližšie k prírode! Silvia Šuvadová (39) pred pár dňami ukončila pobyt v mestečku, kde podľa nej pristávajú kozmické lode so svetelnými bytosťami. V tomto prostredí sa herečka uvoľnila až natoľko, že si do ulíc vyrazila bez podprsenky. Fotografiu so svojimi presvitajúcimi vnadami si potom zavesila na svoj profil na sociálnej sieti.

Opäť ich ukázala! Silvia Šuvadová patrí k herečkám, ktoré sa pred kamerami nehanbia. Jej prsia mohli vidieť diváci napríklad vo filmoch Kolja či Ďáblova lest. Zdá sa však, že odvážna je plavovláska aj v súkromí.

Len pred pár dňami ukončila Silvia svoj ďalší pobyt v Mount Shaste. Tam navštevovala školu zázrakov a študovala svetelné bytosti, ktoré tam vraj prilietavajú na kozmických lodiach. Okrem toho si však Slovenka užívala aj prírodu.

Na jednu z prechádzok sa Silvia dokonca vybrala v priesvitnom tielku, pod ktorým jej chýbala podprsenka. A keď sa fotila so svojimi známymi, hneď boli na svete ďalšie sexi snímky. Pod oblečením totiž úplne jasne vidieť Šuvadovej prednosti. Fanúšikovia sa teda mali na čo pozerať...

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu