Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Prešľapy na žúre: Müllerovej trapas, Petra Marko šokovala vizážou!

Soňa Müllerová a Jana Mutňanská prišli na párty s rovnakým doplnkom, Petra Marko bez štipky mejkapu. Zobraziť galériu (33)
Soňa Müllerová a Jana Mutňanská prišli na párty s rovnakým doplnkom, Petra Marko bez štipky mejkapu.

BRATISLAVA - Vyrazili si za zábavou! V stredu večer sa v jednom z bratislavských barov konala párty pri príležitosti uvedenia nového parfumu na trh. V spoločnosti sa po dlhšej dobe ukázala podnikateľka a tanečnica Petra Marko (30), ktorá je známa najmä z piatej série Let´s Dance. Prítomných hostí tmavovláska prekvapila svojou nenalíčenou tvárou. Dokonalá ale nebola ani vždy originálna moderátorka Soňa Müllerová (51). Tá sa vďaka svojmu doplnku nevyhla menšiemu trapasu.

Moderátorka módnej televízie Fashion TV Soňa Skoncová sa včera večer stala tvárou novej vône. Pri tej príležitosti sa  v jednom z bratislavských podnikov konala párty, na ktorú sa prišlo zabaviť množstvo dám z nášho šoubiznisu. Azda najväčšou atrakciou bol pre prítomných hostí obrovský žltý had, ktorého nevedela spustiť z očí najmä herečka Elena Podzámska.

Veľkú dávku pozornosti si vyslúžila aj podnikateľka Petra Marko. Tá totiž dorazila na párty bez štipky mejkapu. Tmavovláske rozhodne odvaha nechýba, veď len máloktorá žena by sa zrejme na takomto podujatí objavila s nenalíčenou tvárou.

Tanečnica známa aj z markizáckej šou Let´s Dance však medzi prominentnými dámami nebola jedinou, čo si vyrobila menší trapas. Moderátorka Soňa Müllerová totiž svoj outfit vyšperkovala nápaditým náhrdelníkom. Problémom však bolo to, že s rovnakým skvostom na krku sa pár metrov od nej promenádovala aj moderátorka Fashion TV Jana Mutňanská.    

Sledujte Topky TV: Takto to na párty vyzeralo.

Avon party

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu