Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Beyoncé sa zamilovala do Slovenska: Zvedavé na ňu boli aj naše celebrity!

Beyoncé počas koncertu. Zobraziť galériu (11)
Beyoncé počas koncertu. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Nezabudnuteľný zážitok! Speváčka Beyoncé Knowles (31) v rámci svetového koncertného turné zavítala aj do Bratislavy. Lístky na jej vystúpenie boli vypredané za rekordné dve hodiny. Na štadióne Ondreja Nepelu sa včera zišlo vyše 10-tisíc fanúšikov, ktorí vytvorili atmosféru hodnú koncertu pravej megahviezdy! Speváčke sa pod Tatrami páčilo natoľko, že prisľúbila návrat. Jej vystúpenie si nenechali ujsť ani niektoré známe tváre nášho šoubiznisu.

REPORTÁŽBeyoncé v Bratislave: veľkolepá šou s veľkou dušou

Šialenstvo! Megahviezda Beyoncé Knowles v rámci svojho svetového koncertného turné Mrs. Carter Show World Tour 2013 zavítala aj do Bratislavy. Súkromné lietadlo pop divy dorazilo na letisko Milana Rastislava Štefánika v piatok krátko po 14-tej popoludní. Len o pár hodín po tom si slovenskí fanúšikovia na štadióne Ondreja Nepelu vychutnali šou, na ktorú tak skoro nezabudnú.

Čokoládová speváčka vyvolala doslova ošiaľ. O tom svedčí aj fakt, že lístky na jej koncert sa predali za rekordné dve hodiny. Vystúpenie si prišlo pozrieť viac ako 10 tisíc fanúšikov. No bolo sa rozhodne na čo pozerať. Sexi kostýmy, zvodné tanečnice, skvelá šou a spev bohyne - to všetko známa Američanka ponúkla Slovákom.

No to zďaleka nebolo všetko. Večer plný prekvapení a zážitkov totiž ešte o čosi viac okorenila jednej z fanúšičiek. Umelkyňa sa z pódia nahla k dievčaťu z davu a pobozkala ju na líce. Išlo o onkologickú pacientku Aničku. Beyoncé však počas celého večera neustále komunikovala so svojimi obdivovateľmi – pri každej príležitosti sa im prihovárala a nebránila sa ani fyzickému kontaktu.

Počas dva a pol hodinového koncertu odznelo mnoho známych, ale aj menej známych piesní. Medzi nimi napríklad Single Ladies, Run The World, Naughty Girl, Crazy In Love, skladba, ktorú naspievala s jej manželom Jay-Z, či veľký hit skupiny Destiny’s child Survivor. Beyoncé sa predviedla aj v niekoľkých štýlových outfitoch.

Vydarený večer zaklincovala svojim prídavkom v podobe remixu piesne I Will Always Love you od speváckej legendy Whitney Houston so skladbou Halo zo svojej tvorby, čím všetkým prítomným doslova vyrazila dych. „Slovensko je nádherná krajina. Milujem vás. Už sa neviem dočkať toho, ako sa sem raz vrátim," dodala na záver Beyoncé.

Jedinečnú príležitosť vidieť vystúpenie svetovej hviezdy si nenechali ujsť ani známe tváre slovenského šoubiznisu ako napríklad Rytmus s Darou Rolins, Boris Kollár, moderátor Matej Sajfa Cifra, herečka Katarína Brychtová, či tanečnica Ivana Surovcová. 

Zaujímavosti o príchode Beyoncé:

  • na Slovensko priletela súkromným lietadlom
  • počas koncertov ju sprevádza vlastný kuchár
  • vyžiadala si, aby jej šatňa na štadióne Ondreja Nepelu bola ladená do biela
  • počas koncertného turné so sebou vozí aj špeciálne 3D zrkadlo veľkosti 4 x 4 m
  • sprevádza ju 150-členný tím
  • spolu s Beyoncé prišlo do Bratislavy aj 34 kamiónov a 10 tourbusov
  • v Bratislave jej robí spoločnosť aj manžel Jay-Z a dcérka Blue Ivy
  • počas koncertu v Bratislave sprevádzali Beyoncé výlučne ženy. Výnimkou boli dvaja tanečníci – dvojičky.

 

Sledujte TOPKY TV: Zábery z bratislavského koncertu Beyoncé

Beyoncé koncert

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu