Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Hrozná hanba, holá r*ť: Sexbomba z Trnavy stratila súdnosť aj sukňu!

Michaela Gašparovičová sa v spoločnosti odviazala až príliš. Nečudo, že so sukňou vyhrnutou na páse jej bolo vidno holý zadok. Zobraziť galériu (18)
Michaela Gašparovičová sa v spoločnosti odviazala až príliš. Nečudo, že so sukňou vyhrnutou na páse jej bolo vidno holý zadok.

BRATISLAVA – Ako odtrhnutá z reťaze! Michaela Gašparovičová (20), ktorá sa môže pýšiť ziskom titulu I. vicemiss Globe 2011, odštartovala tento týždeň poriadne nadivoko. V noci z pondelka na utorok sa bujaro zabávala v istom bratislavskom klube, kde sa neprezentovala práve najvhodnejšie. Rodáčka z Trnavy totiž na tanečnom parkete predvádzala nezvyčajné kreácie, pri ktorých sa jej sukňa vyhŕňala stále vyššie a vyššie. Vrcholom divadielka bol moment, pri ktorom blonďavá sexica otrčila zadok na väčšinu prítomných ľudí.

Michaela Gašparovičová sa koncom roka 2011 zúčastnila medzinárodnej súťaže krásy Miss Globe, kde úspešne reprezentovala našu krajinu. V týchto dňoch je však blondínka z Trnavy úspešná skôr v zbieraní trapasov než nejakých titulov. Potvrdila to aj v pondelok večer na bujarom žúre, kde bolo jej správanie veru všelijaké, len nie reprezentatívne.

Blondínka si vyšla za zábavou do jedného z bratislavských klubov. Pri tej príležitosti sa ako správna party girl nahodila do krátkej minisukne, ktorá jej ledva siahla pod zadok. Na tom by síce nebolo nič zlé - veď Michaela má dlhé štíhle nohy, ktoré by jej nejedna žena mohla závidieť. Ale... Vo víre hudby a tanca sa krátka sukňa presunula do pozície opaska a Gašparovičová tak prítomným hosťom bez rozpakov umožnila pohľad na obnažené pozadie.

Kým pre väčšinu žien by takáto situácia nebola príjemná, blondínka si z nej ťažkú hlavu nerobila. S rovnakom zmyselným výrazom v tvári sa aj naďalej vlnila okolo svojho partnera Milana, ktorý očividne nepatrí k žiarlivcom. Veď inak by jej takéto divadielko určite nedovolil.

FMichaela Gašparovičová si na tanečnom parkete vyrobila poriadnu hanbu. Vo víre tanca otrčila na prítomných ľudí zadok.
Zobraziť galériu (18)
FMichaela Gašparovičová si na tanečnom parkete vyrobila poriadnu hanbu. Vo víre tanca otrčila na prítomných ľudí zadok.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu