Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hanba pre Geissenovcov: Boli za obyčajných chudákov!

Robert sa v luxusnom butiku cítil ako taký chudák. Zobraziť galériu (9)
Robert sa v luxusnom butiku cítil ako taký chudák.

BEVERLY HILLS – Toto sa ešte nestalo! Carmen a Robert Geissenovci sú povestní tým, že milujú prepych a nakupovanie. Okázalým životným štýlom sa prezentujú pri každej možnej príležitosti. Počas potuliek po svete sa však aj svojrázni boháči dostali do situácie, kedy sa cítili ako obyčajní chudáci. Stalo sa tak pri návšteve luxusného butiku v Beverly Hills, kde si nič nemohli dovoliť. Ceny boli totiž aj na ich pomery príliš vysoké. Zahanbení odchádzali z predajne, pričom ich sprevádzali vyčítavé pohľady predavačov.

Sklamanie! Geissenovci v dnešnej epizóde, ktorú vysiela televízia Joj, zažijú poriadne nepríjemné chvíle. Počas brázdenia luxusných butikov v Beverly Hills totiž narazili na jeden z tých najdrahších na svete. Jeho zákazníkmi sú napríklad George Clooney, Arnold Schwarzenegger, princ William, či americký prezident Barak Obama. A hoci sa Carmen a Róbert prezentujú pred televíznymi kamerami obrovským bohatstvom, tentokrát si luxusné kúsky obzerali len so sklopenými ušami. Dôvod? Ceny boli príliš vysoké už aj na ich pomery.

Boháčovi sa síce zapáčila kožená bunda z krokodílej kože v hodnote zhruba 80 tisíc eur, no sám si uvedomil, že až na takýto prepych sa veru necíti. „Podobné kúsky si môže dovoliť len človek, ktorý vykoristil nejaký národ. Aj preto tu majú na policiach fotky všetkých tých prezidentov. Chýba mi tam už len Kadáfí. Ale myslím, že jeho fotku už zvesili,“ poznamenal Robert, ktorý spoločne so svojou polovičkou opustil butik zahanbene s prázdnymi rukami. A toto sa veru u Geissenovcov nestáva často...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu