Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Doriadená milionárka Geissenová: Vyzerám ako štetka!

Carmen Geiss sa chcela stať ikonou dcérinej narodeninovej párty. S vizážou to však prehnala. Sama uznala, že vyzerá ako šľapka alebo transka. Zobraziť galériu (7)
Carmen Geiss sa chcela stať ikonou dcérinej narodeninovej párty. S vizážou to však prehnala. Sama uznala, že vyzerá ako šľapka alebo transka. (Zdroj: TV JOJ)

KOLÍN NAD RÝNOM - Toto jej nevyšlo! Známa boháčka Carmen Geiss (48) sa nikdy netajila tým, že je rada stredobodom pozornosti. Veď už niekoľko rokov sa považuje za módnu ikonu zrelých žien z Nemecka. Zaujať sa rozhodla aj na narodeninovej párty svojej dcérky Shanie Tyri. Nedopadlo to však úplne podľa jej predstáv. Výrazné mihalnice totiž spôsobili, že postavička zo šou Geissenovci vyzerala ako žena ľahkých mravov.

Carmen Geiss je známa najmä tým, že si na svojom výzore naozaj potrpí. Veď každé ráno trávi dlhé hodiny vysedávaním u kaderníka či skrášľovaním svojej tváre pred zrkadlom. Nebolo tomu inak ani v utorkovej časti obľúbenej reality šou. Bohatá panička sa totiž rozhodla, že sa stane ikonou luxusnej narodeninovej oslavy svojej dcérky Shanie Tyri. 

K dokonalému výzoru nemeckej milionárky mali pomôcť výrazné mihalnice. Najala si preto profesionálku, ktorá sa mala postarať o jej vysnívanú vizáž. No nedopadlo to tak, ako by si Carmen predstavovala. Gigantické riasy totiž spôsobili, že vyzerala ako niečo medzi prerobeným mužom a ľahkým dievčaťom.

„Vyzerám ako šľapka. Ako šľapka alebo transka!“ vyhŕkla zo seba sklamaná Geissenová po tom, čo sa zbadala v zrkadle. „Normálne mi to ťahá viečka nadol,“ neutíchali nespokojné slová z úst blondínky. Tá sa však nakoniec vynašla a prišla s naozaj originálnym nápadom. „Nemám si ich radšej dať tu hore nad obočie na čelo?“ opýtala sa vizážistky.

Čas a možnosti však už na zmenu neboli, preto sa hostiteľka rozhodla zabávať sa aj s gigantickým čudom na očiach. Rozvášnila sa však natoľko, že na sklonku zábavného popoludnia spontánne skočila do bazéna. Tým svoju vizáž dotiahla k úplnej "dokonalosti".

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu