Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Neuveriteľné: Z nemožnej speváčky Kristiny konečne sexi cica!

Speváčka Kristina na rozdiel od minulosti tentoraz svojím outfitom zabodovala. Zobraziť galériu (9)
Speváčka Kristina na rozdiel od minulosti tentoraz svojím outfitom zabodovala.

BRATISLAVA - Zlepšila sa! Kristína Peláková (25) sa do povedomia divákov dostala najmä vďaka účasti na Eurovízii v roku 2010. Pozornosť však pútali aj jej outfity, "vďaka" ktorým si často vyslúžila kritiku od módnej polície. Najnovšie ale mladá speváčka zabodovala. Na markizácke nakrúcanie Modrého z neba zvolila šaty v čierno-bielej kombinácii. Tie podčiarkli jej sexepíl.

Stále iná! Kým na propagačných fotografiách vždy pôsobila Kristina moderne a príťažlivo, v spoločnosti to býval pravý opak. Mladá speváčka totiž občas siahla po outfitoch, ktoré jej krásu veľmi nepodčiarkovali. Slečna vyzerá ako Panna Mária zo svätostánku, čo ju odliali z porcelánu do vitríny. Trochu vážne na tak mladú ženu, okomentoval napríklad jej biely model z roku 2011 stylista Ivan Bednárik.

Nežná interpretka často vo svojom oblečení pôsobila staršie a usadlejšie. To sa však už zmenilo! Na nakrúcaní Modrého z neba sa z nej totiž vykľula trendová sexica. Minišaty zdôraznili jej štíhlu figúru, červené sandáliky zas predĺžili nohy. „Pri týchto šatách som sa radila sama so sebou,” odpovedala nám Kristina na otázku, či využila služby stylistu.

Svetlovláska tiež prezradila, že do tohto kúska sa zamilovala hneď, ako ho zbadala v obchode. „V spojení s červenou farbou, v ktorej som mala topánky aj rúž, som sa cítila sviežo a zároveň elegatne,” povedala Kristina. Čierno-bielu kombináciu teraz preferujú aj známe módne domy. Peláková ju poňala v správnom štýle - tak, že vyzerala moderne a sexi.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu