Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Markizácky redaktor si vystrelil z hollywoodskych hviezd: Pobavil tým celý svet!

Russell Crowe a Britney Spears v podobných uniformách pobavili fanúšikov aj zahraničné médiá. Zobraziť galériu (19)
Russell Crowe a Britney Spears v podobných uniformách pobavili fanúšikov aj zahraničné médiá. (Zdroj: Twitter/Boris Pršo)

BRATISLAVA – Vtipná podobnosť! Hoci Britney Spears (31) a Russell Crowe (48) na prvý pohľad nemajú veľa spoločného, v určitom zmysle majú aspoň rovnaký vkus na módu. Ich podobné outfity si všimol redaktor markizáckeho Telerána Boris Pršo, ktorého porovnávaciu koláž prebrali zahraničné médiá. Fotografie pobavili aj ostrieľaného hollywoodskeho herca a slávnu speváčku. Dokonca až do takej miery, že obrázok obaja zdieľali so svojimi fanúšikmi.

Policajný dôstojník z 19. storočia verzus moderná a zvodná letuška! Tieto na prvý pohľad celkom vzdialené postavy sa v skutočnosti podobajú viac než dosť. Stačí si pozrieť záber, na ktorom Russell Crowe hviezdi v snímke Bedári a porovnať ho s tým, na ktorom Britney Spears predvádza svoje umenie vo videoklipe Toxic. Podobnosť bledomodrých rovnošiat zaujala aj samotného herca a dnes sa na nej zabáva celý svet.

O úsmevnú koláž obrázkov sa postaral markizácky redaktor Boris Pršo, ktorý ju zverejnil prostredníctvom mikroblogovacej siete Twitter, kde ju adresoval obom aktérom. Z nich zareagoval najprv práve Russell, ktorý sa o obrázok podelil so svojimi 738 tisíckami nasledovníkov. Tento krok následne neušiel pozornosti viacerých zahraničných médií.

Koláž sa objavila na serveri Yahoo, v online verzii britského denníka Daily Mail a na mnohých ďalších internetových stránkach. Nakoľko má Britney Spears momentálne plnú hlavu starostí so zrušenými zásnubami a s odchodom zo šou X Factor, k podobnosti s bradatou hollywoodskou hviezdou sa vyjadrila až o deň neskôr - koláž ju rovnako veľmi pobavila a nelenila sa o ňu podeliť na jej twitterovom účte, ktorý má cez 23 miliónov fanúšikov a na svojej facebookovej stránke.

Britney Spears: LOL. Pekná čiapka Russel Crowe. Pristane ti. Možno by sme spolu mohli predviesť mix Toxic a pracovnej piesne ;)
Zobraziť galériu (19)
Britney Spears: LOL. Pekná čiapka Russel Crowe. Pristane ti. Možno by sme spolu mohli predviesť mix Toxic a pracovnej piesne ;)  (Zdroj: Twitter)

V súvislosti s nečakaným úspechom vtipného obrázku sme oslovili aj jeho autora. „Keď som Russella uvidel v tej uniforme vo filme Bedári, hneď sa mi vybavil klip Toxic od Britney. Dobre ma to pobavilo. Rozhodol som sa, že to pošlem Russellovi na sociálnu sieť a on to okamžite poslal svojim fanúšikom,“ prezradil nám Boris Pršo, ako k celému nápadu vlastne prišiel. V minulosti sa osobne stretol s viacerými hviezdami vrátane srbského tenistu Novaka Djokoviča, s ktorým si zatancoval kultovú choreografiu z klipu Gangnam style.

Russell Crowe a Britney
Zobraziť galériu (19)
 (Zdroj: Twitter/Boris Pršo)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu