Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Víťaz Talentu Pavlusík šokoval Jojku: Stotisíc eur mu nestačí!

Jozef Pavlusík v pondelok v Jojke podpísal zmluvu o zmene výhry. Zobraziť galériu (8)
Jozef Pavlusík v pondelok v Jojke podpísal zmluvu o zmene výhry.

BRATISLAVA - Nečakaný zvrat! Víťaz posledného Česko Slovenského talentu Jozef Pavlusík (24) si okrem finančnej výhry vyspieval aj zájazd. Ako sa nám však podarilo zistiť, žiadna cesta okolo sveta nebude. Mladík sa totiž rozhodol exkluzívnu dovolenku vymeniť za ďalšiu finančnú hotovosť. Dokonca bol vraj ochotný vzdať sa plnej adekvátnej čiastky, aby mal mastnú sumičku na svojom konte hneď a zaraz.

Nie je za vodou! Víťazstvo v televíznej šou nikomu negarantuje hviezdnu kariéru. Presvedčil sa o tom aj Jozef Pavlusík z jojkárskeho Talentu. Kšefty sa mu nehrnú a o vysokých honorároch zrejme môže len snívať. Svedčí o tom aj jeho najnovší krok. Mladík totiž pri dolaďovaní detailov týkajúcich sa vyhratej cesty okolo sveta zatiahol ručnú brzdu. Rozhodol sa, že televíziu radšej požiada o sumu zodpovedajúcu luxusnému výletu. 

Topky.sk zisťovali dôvody, ktoré operného speváka k tomuto prekvapivému kroku viedli. „Nestíhal by som tú cestu absolvovať. Budem stavať dom a čakajú ma prijímačky. Cez leto sa potom chcem pripravovať na štúdium. Musím na sebe pracovať a bude to takto rozumnejšie,” povedal nám k svojmu rozhodnutiu, pričom poprel, že by mal finančné problémy.

Ako sme však zistili, v samotnej televízii mali trochu iný dojem. Jojka síce bola ochotná nádejnému spevákovi vyjsť v ústrety a vymeniť zájazd za financie, no s tým, že Pavlusík dostane peniaze až o pár mesiacov. To však podľa našich informácií interpretovi nevyhovovalo. Vyzeralo to, akoby potreboval peniaze hneď. „Bol ochotný vziať si menšiu sumu, len aby sa to urýchlilo,” tvrdí náš zdroj. Finančná kompenzácia má byť údajne v hodnote okolo 5000 eur.

Hlavný dôvod, prečo terajší automechanik zrušil atraktívny zájazd, spočíva zrejme v tom, že pôvodnú výhru ešte nedostal. Tak ako predchádzajúci víťazi Dae Men, aj jemu sa totiž pripíše na účet sto tisíc až niekedy na jar. V pondelok preto podpísal zmluvu o vyplatení financií v hodnote cesty okolo sveta a na bankovom konte by mu mali pristáť už dnes.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu