Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Maškarný ples u Kaníka: Haberová ukázala nového milenca, Haklová nohavičky!

Monika Haklová sa na žúre poriadne odviazala. Zuzana Haberová dorazila s novým partnerom Ivanom Binďom Bindasom. Zobraziť galériu (40)
Monika Haklová sa na žúre poriadne odviazala. Zuzana Haberová dorazila s novým partnerom Ivanom Binďom Bindasom. (Zdroj: Jan Zemiar)

BANSKÁ ŠTIAVNICA – Žúrovali do rána! Ľudovít Kaník (47) usporiadal vo svojom hoteli v Banskej Štiavnici už XXI. ročník maškarného plesu. Zabaviť sa naň aj tentokrát prišlo mnoho hostí. Nechýbali medzi nimi ani známe tváre nášho šoubiznisu. Premiéru na ňom mala dcéra speváka Paľa Haberu (50) Zuzana (27), ktorá sa prvýkrát oficiálne objavila v spoločnosti s novým partnerom – moderátorom Ivanom Binďom Bindasom (31). Dorazila aj farmárka Monika Haklová (38) so snúbencom Martinom Kollárom (39). Blondínka vo víre zábavy ukázala spodnú bielizeň.

Aké dôkazy hľadala bývalá playmate Eva Cifrová na maškarnom plese? Kliknite SEM! 

Prvý piatok vo februári už tradične patrí maškarnému plesu v Banskej Štiavnici, ktorý každoročne organizuje politik Ľudovít Kaník vo svojom hoteli. Pre zhruba stovku hostí boli pripravené dobroty od výmyslu sveta, nechýbal ani pestrý program. Na pódiu zaspievali Barbora Balúchová, Lenka LeRa Rakárová a tiež Dáša Mamba Šarközyová.

V prevleku srdcovej kráľovnej sa prišla na podujatie zabaviť dcéra speváka Paľa Haberu – Zuzana. „Skúšala som si viacero kostýmov, no tento sa mi páčil najviac,“ priblížila nám dôvod výberu outfitu. Plavovláske robil na žúre spoločnosť jej nový partner a zároveň rádiový spíker Ivan Binďo Bindas, ktorý stvárňoval letca. Z páriku sršala čerstvá zamilovanosť, počas celého večera sa od seba neodtrhli. Na parkete si prejavovali nežnosti – nechýbali vrúcne bozky a objatia.

Podobne ako v prípade spomínaných milencov mali svoju premiéru na podujatí aj Monika Haklová so snúbencom Martinom Kollárom. „Pôvodne som chcela ísť za mníšku, ale nakoniec sme sa rozhodli zladiť ako Červená čiapočka a vlk,“ prezradila topkám bývalá farmárka. Ako už býva v jej prípade zvykom, žúr si užívala plnými dúškami. V víre zábavy ukázala prítomným hosťom časť svojej spodnej bielizne.

Zábery z podujatia si môžete pozrieť v našej Galérii!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu