Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Švidraňová z Búrlivého vína luxusnou spoločníčkou: Podväzky a sex za peniaze!

Barbora Švidraňová nakrúcala odvážne scény. Zobraziť galériu (15)
Barbora Švidraňová nakrúcala odvážne scény.

BRATISLAVA - Sexi scény! Barbora Švidraňová (24) jen známa nielen ako speváčka z Hlasu Česko Slovenska, ale hlavne ako herečka. Najnovšie svoj talent predvádza v markizáckom Búrlivom víne, kde stvárňuje zlatokopku s pikantnou minulosťou. Tá ju však dobehne aj v prítomnosti. Výsledok? Ryšavka sa musela pred kamerou objaviť naozaj v úspornom oblečení.

Mrcha a zlatokopka! To sú charakterové črty, s ktorými je najnovšie spojená Barbora Švidraňová v markizáckom Búrlivom víne. Ako sa budú môcť presvedčiť diváci v dnešnej časti, z jej postavy Karin sa vykľuje namiesto modelky luxusná spoločníčka, ktorá sa živila svojím telom.  

Pikantná minulosť bude odhalená vďaka vydieraniu, ktorému je vystavená. Aby sa všetko neprevalilo, musí sa červenovláska k tejto profesii vrátiť. S tým sú samozrejme spojené aj scény, v ktorých herečka na sebe veľa oblečenia nemala.

Zisťovali sme, ako sa Barbora takáto polonahá pred kamerami cítila. „Nakrúcalo sa mi dobre, lebo kolegovia a štáb boli veľmi profesionálni, takže to pre mňa nebola nepríjemná situácia,” prezradila nám Švidraňová. Tá sa na pľaci predviedla v bielizni a v sexi samodržiacich pančuchách s čipkou. „Som síce hanblivá, ale keď to postava alebo dej vyžaduje, pristanem na to, aby to bolo autentické,” povedala herečka. Ako sa jej to podarilo, uvidíte už dnes večer.

Tip: Pozrite si seriál Búrlivé víno na Markíze. Presný čas vysielania nájdete na stránke telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu