Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Farmárka Gabriela Bullová je tehotná: Kto je otcom?!

Farmárka Gabika Bullová sa na sociálnej sieti popýšila svojim tehotenským bruškom. Zobraziť galériu (5)
Farmárka Gabika Bullová sa na sociálnej sieti popýšila svojim tehotenským bruškom. (Zdroj: Topky.sk)

Šaľa – V radostnom očakávaní! Kontroverzná súťažiaca z druhej série markizáckej reality šou Farma Gabriela Bullová (30) ešte pred pár mesiacmi dráždila divákov odvážnymi pózami ako moderátorka Sexy športu. Tomu je však koniec. Dnes sa pýši zaguľateným bruškom. Pre topky.sk prezradila, že je vo štvrtom mesiaci tehotenstva.

Súťažiaca druhej série markizáckej reality šou Farma Gabriela Bullová pútala počas svojho pobytu na statku pozornosť predovšetkým kontroverzným správaním. Do povedomia divákov sa dostala napríklad milostnou aférkou s farmárskym kolegom Tomášom Mrvom, či vďaka sexi kostýmčeku dominy s obojkom okolo krku.

Po skončení statkárskej šou sa však z televíznych obrazoviek nadobro nevytratila. Po projekte ešte nejaký čas dráždila zmysly divákov svojim nahým telom ako moderátorka Sexy športu, ktorý vysielala chlapská televízia Dajto.

Tie časy sú však minulosťou, mladá Šalianka sa dnes na sociálnej sieti Facebook chváli fotkami zaguľateného bruška. Jej oblé tvary a šťastný výraz tváre hovoria za všetko. „Som vo štvrtom mesiaci tehotenstva,“ prezradila pre topky.sk Bullová.

Farmárka je už matkou dvoch detí, ktoré má s bývalými partnermi. Kto je však otcom tretieho potomka, nechcela prezradiť. „Meno otca nechcem zverejňovať,“ uzavrela Bullová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu