Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Zbalil sexi študentku: Víťaz markizáckej Farmy chodí s touto brunetkou!

Víťaz markizáckej šou Farma Mário Drobný už nie je voľný. Zamiloval sa do sexi brunetky z Trnavy. Zobraziť galériu (10)
Víťaz markizáckej šou Farma Mário Drobný už nie je voľný. Zamiloval sa do sexi brunetky z Trnavy. (Zdroj: Topky.sk)

TRNAVA – A už je zadaný! Víťaz markizáckej reality šou Farma Mário Drobný (21) pobláznil počas svojho pôsobenia v súťaži hlavu nejednému dievčaťu. Zapozerala sa doňho aj kolegyňa Edita Orosová (23), ktorá však so svojimi citmi u Zavarčana nakoniec neuspela. Zatiaľ čo v tomto prípade išlo len o jednostrannú lásku, najnovšie má mladík po svojom boku ženu, ktorej svoju náklonnosť aj opätováva. Príťažlivý svalnáč sa dal dokopy so sexi vysokoškoláčkou Danielou (21).

Hlasujte za Mária Drobného v ankete Telkáč roka v kategórii Najobľúbenejší účastník reality šou. Kliknite SEM!

Svalovec Mário Drobný na seba upozornil účinkovaním v markizáckej reality šou Farma, ktorú napokon aj vyhral. Počas pobytu na statku prežil románik s Editou Orosovou. Sexuálnou aférkou sa však tento „vzťah“ aj skončil. Ich cesty sa po projekte rozišli. Blondínka už nejaký ten piatok tvorí pár s petržalským futbalistom Markom. No ani farmársky Herkules nezaháľal - aj on je už zadaný.

Zistili sme, že po Máriovom boku sa začala objavovať 21-ročná Trnavčanka Daniela. „Spoznali sme sa cez jej mamu, ktorá robí v obchode s výživovými doplnkami. Raz sme sa tam náhodne stretli,“ povedal farmár. Ako ďalej dodal, išlo o lásku na prvý pohľad. Nechceli sme to riešiť zhurta, no mali sme jednoducho pocit, že chceme byť spolu,“ vysvetlil nám mladý Zavarčan, ktorý je zadaný približne mesiac. 

Keďže Drobný získal počas svojho pôsobenia v šou mnoho televíznych fanyniek, zisťovali sme, či do tejto kategórie možno zaradiť aj Danielu. Priateľka Farmu nepozerala, takže ma nepoznala. To bolo pre mňa kľúčové. Zaujalo ma však na nej aj to, že je pekná, skromná a múdra. Skrátka má všetko, čo žena má mať, uzavrel zamilovaný statkár. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu