Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Diva Adriana Kučerová: Tajný románik so známym Slovákom... a Tůma to nie je!

Adriana Kučerová s priateľom Matejom Drličkom. Svoj vzťah nechceli veľmi medializovať. Zobraziť galériu (5)
Adriana Kučerová s priateľom Matejom Drličkom. Svoj vzťah nechceli veľmi medializovať. (Zdroj: Orange, Facebook)

BRATISLAVA – Nový vzťah v slovenskom šoubiznise! Po tom, čo sa Filip Tůma (34) rozišiel v roku 2010 s tanečnicou Ivanou Surovcovou (26), všetko nasvedčovalo tomu, že obnoví vzťah so svojou starou láskou Adrianou Kučerovou (36). Ako však s odstupom času vysvitlo, srdce atraktívnej tmavovlásky zahorelo pre úplne iného muža z hudobnej brandže. Operná diva sa dala dokopy s dramaturgom Matejom Drličkom (36). Podľa našich informácií sa dvojici darilo tento románik tajiť približne pol roka.

Po tom, čo Filipovi Tůmovi stroskotal vzťah s tanečnicou Ivanou Surovcovou, povrávalo sa, že operný spevák má až nápadne blízko k svojej expriateľke Adriane Kučerovej. Veď v minulosti tvorili pár tri a pol roka. A nie nadarmo sa hovorí, že stará láska nehrdzavie. Bývalí partneri dokonca strávili v lete 2011 spoločnú dovolenku na Ibize, operná diva sa o hercovi vyjadrovala v superlatívoch. Dnes je však podobným špekuláciám koniec. Umelkyňa totiž zahorela láskou k úplne inému mužovi. 

Adriana momentálne tvorí pár s hudobným dramaturgom Matejom Drličkom. Podľa našich informácií románik trvá približne polroka. U dvojice sme zisťovali, kedy medzi nimi preskočila povestná iskra. „Neviem, nepamätám si. Dokonca nedržím v hlave ani to, kedy konkrétne sme sa dali dokopy. Som v tomto typický chlap. No poznáme sa už X rokov. Adrianka spievala na mojom koncerte. Tak sme sa spoznali a časom z kamarátstva vznikla láska,“ prezradil nám Drlička.

Na rozdiel od hudobného dramaturga nebola operná diva až taká zhovorčivá. „S Matejom sa poznáme už dlhé roky. Prepáčte, ale to je všetko, čo vám poviem. K súkromiu sa nechcem vyjadrovať,“ slušne nás odbila Kučerová.

Zaujímavosťou je, že Matej Drlička tvoril v minulosti pár aj s inými známymi ženami slovenského šoubiznisu. Začiatkom minulého roka sa netajil vzťahom s tanečnicou známou z Let´s Dance Michaelou Markovou, pred ňou zasa randil s dcérou moderátorky Aleny Heribanovej Barbarou. Románik prežil aj s dcérou "vidiečana" Janka Kurica Lujzou Bubánovou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu