Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Čajočka Drotárová porodila: Už sú traja!

Michaela a Tomáš sú už rodičmi malého synčeka. Zobraziť galériu (5)
Michaela a Tomáš sú už rodičmi malého synčeka.

BRATISLAVA - Je z nich šťastná rodinka! Herečka Michaela Šálek-Drotárová (27), známa z muzikálu Čajočky, je už mamičkou. Svojmu manželovi Tomášovi porodila synčeka, ktorému dali meno Sebastián.

Ako sme vás už nedávno na topkách informovali, Michaela Šálek-Drotárová sa o svojom tehotenstve dozvedela skutočne zaujímavým spôsobom. Pozitívny výsledok tehotenského testu ju potešil v deň, keď sa po ôsmych mesiacoch randenia vydávala za svojho priateľa Tomáša. V súčasnosti sú už z manželov šťastní rodičia.

Michaela mala termín pôrodu stanovený pôvodne na 6. januára. Bábätko sa však vypýtalo na svet o čosi neskôr. Dnes sa už ale brunetka spoločne so svojim partnerom radujú z malého chlapčeka. V súvislosti s radostnou novinkou sme sa s herečkou usilovali skontaktovať, na naše sms správy zatiaľ nereagovala.

Drotárovej profil na sociálnej sieti však už zaplavili gratulácie od jej priateľov. „Prajem Sebastiánkovi veľa zdravíčka. Teším sa s vami,“ zablahoželala čerstvým rodičom napríklad twiinska Veronika Nízlová. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu