Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Čajočka Drotárová je tehotná: Milé prekvapenie v dôležitý deň!

Michaela Drotárová a Tomáš Šálek sa v deň svadby dozvedeli, že budú mať bábätko. Zobraziť galériu (4)
Michaela Drotárová a Tomáš Šálek sa v deň svadby dozvedeli, že budú mať bábätko.

BRATISLAVA – Bude mamičkou! Herečka Michaela Šálek-Drotárová (27), známa z muzikálu Čajočky, prežíva v týchto dňoch najkrajšie obdobie vo svojom živote. Už čoskoro totiž privedie na svet prvé dieťa. Zaujímavé je, že radostnú novinku sa dozvedela v ten deň, keď sa vydávala.

Žiari šťastím! Michaela Šálek-Drotárová ma viacero dôvodov na radosť. Len začiatkom mája sa vydala za svojho priateľa Tomáša a najnovšie sú už o krok bližšie pri budovaní rodinky. Herečka je totiž v požehnanom stave a svojmu manželovi už čoskoro porodí prvého spoločného potomka.

Ako nám tmavovláska v súvislosti s tehotenstvom prezradila, o radostnej novinke sa s partnerom dozvedeli v deň svadby. „Ráno som si spravila tehotenský test a zistila som, že sa teda budem vydávať už s bábätkom v brušku,“ povedala pre topky.sk Michaela. Keďže so ženíchom trávili dopoludnie pred svadbou spolu, radovali sa vo dvojici. „Nechcela som o tom veľmi niekomu inému hovoriť, kým som to nemala potvrdené aj od lekárky,“ dodala.

Budúca mamička priznáva, že prvé tri mesiace tehotenstva prežívala rôzne. „Necítila som sa dobre. Nevracala som, ale bolo mi tak nepríjemne. A navyše, keď sa k tomu pridá tá ženská náladovosť a hormóny... Smejem sa, že mám manžela hrdinu. Chvalabohu, teraz začíname také príjemnejšie obdobie,“ poznamenala tmavovláska, ktorá je momentálne v 16. týždni tehotenstva.

Herečka by sa už čoskoro mala dozvedieť tiež to, či pod srdcom nosí chlapčeka alebo dievčatko. Zaujímalo nás teda, či sa už dieťatko prejavuje aj kopaním. „Hovorí sa, že u prvorodičiek je to troška neskôr. Zatiaľ cítim len pohyby čriev,“  uzavrela so smiechom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu