Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mojsejovej priateľ Kamil: V minulosti za mrežami! Čo na to Nora?

Nora Mojsejová s priateľom Kamilom. Zobraziť galériu (6)
Nora Mojsejová s priateľom Kamilom.

KOŠICE – Ako sme vás už na topkách informovali, Nora Mojsejová (54) sa po rozvode s Braňom (45) začala intenzívne stretávať s expriateľom Kamilom Dzvončkom (47). Blondínka sa netají tým, že jej spoločnosť vyholeného svalnáča imponuje. V súvislosti s podnikateľkiným staronovým objavom však najnovšie vysvitlo, že mal v minulosti problémy so zákonom.

Košický súd ukončil v polovici novembra desaťročné manželstvo najznámejšieho páriku z Pereša. Noru a Braňa Mojsejovcov rozviedli naozaj expresne – za dvadsať minút bolo po všetkom. Rovnako rýchly spád nabral aj podnikateľkin súkromný život po ukončení zväzku. Najnovšie sa totiž začala intenzívne stretávať so svojou starou láskou Kamilom Dzvončkom. S vyholeným chlapiskom sa pozná približne 25 rokov. Pár s ním tvorila ešte predtým, než sa dala dokopy s hudobníkom.

Ako sa pre topky.sk Mojsejová vyjadrila, v minulosti sa rozišli preto, že sa Kamil odsťahoval do Čiech. U našich západných susedov sa však nevybral správnou životnou cestou. Dostal sa do problémov so zákonom. Pašoval drogy do Nemecka, za čo ho polícia v roku 2001 odsúdila na jedenásť rokov. Tento trest si v odpykal za múrmi väzenia.

Mojsejovej sme sa preto spýtali, či jej táto skutočnosť neprekáža. „O tejto časti jeho života viem, veď sa poznáme už dlhé roky. To, čo bolo, neriešim. Zaujíma ma len prítomnosť. Každý môže urobiť v minulosti niečo, čo neskôr ľutuje. Nehovorím, že sa s jeho konaním stotožňujem, no v plnej miere zaňho niesol následky. Nevidím dôvod, prečo by som ho za to mala odsudzovať. Poznám ho z inej strany a viem, že je dobrý človek. Ľudia, ktorí sa chcú polepšiť a poučiť zo svojich chýb, by mali dostať šancu,“ povedala nám svoj pohľad na vec Mojsejová. Zároveň tiež podotkla, že s Kamilom pár netvorí, sú iba blízki kamaráti. Či z toho bude niečo viac, však nevylučuje. „Nechávam tomu voľný priebeh,“ uzavrela tému podnikateľka.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu