Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Markíza spúšťa novú šou: Vsádza na sexi tmavovlásku vo vírivke!

V šou Poď na rande sa predvedie aj tmavovláska Lucia, ktorá sa môže pochváliť takýmito krivkami. Zobraziť galériu (14)
V šou Poď na rande sa predvedie aj tmavovláska Lucia, ktorá sa môže pochváliť takýmito krivkami.

BRATISLAVA – Šteklivý začiatok! Už dnes podvečer spúšťa televízia Markíza na svojich obrazovkách novú reláciu s názvom Poď na rande. Tá v sebe kombinuje prvky klasickej zoznamky s kulinárskou súťažou. Pätica mužov svojim kuchárskym nadaním a šarmom zabojuje o pozornosť stavebnej inžinierky Lucie (35), ktorá rozhodne vie, ako očariť opačné pohlavie.

Šou Poď na rande je na obrazovkách Markízy novinkou. Tvorcovia relácie vybrali do prvej časti zvodnú tmavovlásku Luciu, ktorá si chce takýmto spôsobom nájsť vhodného partnera. O jej sympatie sa v priebehu pracovného týždňa budú uchádzať piati muži, pričom každý z nich musí navariť večeru nielen Lucii, ale aj svojim súperom. Súčasťou stretnutia je aj program, kde každý spomedzi nápadníkov dostane možnosť ukázať sa v tom najlepšom svetle.   

Najmladší súťažiaci Šimon si pre stavebnú inžinierku pripravil prekvapenie v podobe relaxu vo vírivke. Keďže sa živí ako fitness tréner, tmavovláska sa mohla pokojne pokochať jeho vyrysovanými svalmi. Aj on si však z kúpania odniesol príjemný pocit. Ako jediný spomedzi súťažiacich totiž vie, ako vyzerá Lucia bez šiat. A zrejme aj preto má pocit, že už má výhru v podobe tisíc eur istú. „Podľa mňa mi súperi závidia, že som ju videl v plavkách. Ani jeden z nich ju takto nikdy neuvidí,“ poznamenal sebavedome. Zrejme si v danej chvíli neuvedomil, že štvorica jeho súperov si bude môcť obzrieť Luciine krivky napríklad aj v stredajšej časti.

O Luciine sympatie zabojujú títo súťažiaci:

Markíza spúšťa novú šou:
Zobraziť galériu (14)

Laco (42)

Svoj čas trávi na chate, vo vinici alebo v marhuľovom sade. Rád chodí na ryby. V šou sa prejavuje ako pomerne hlučný spoločník, súperi ho upodozrievajú, že prišiel na nakrúcanie pod vplyvom alkoholu.

Markíza spúšťa novú šou:
Zobraziť galériu (14)

Šimon (25)

Je sebavedomý a hrdý na svoje vyšportované telo. Svojich súperov nepovažuje za žiadnu konkurenciu, vidí sa ako jasný víťaz po Luciinom boku.

Markíza spúšťa novú šou:
Zobraziť galériu (14)

Jakub (38)

Má slušné finančné zázemie, rád cestuje a venuje sa fotografovaniu. Aj keď nepatrí medzi takzvaných alfasamcov, ženy sa snaží zaujať svojim intelektom. Má slabosť na tričká, má ich v skrini niekoľko desiatok.

Markíza spúšťa novú šou:
Zobraziť galériu (14)

Daniel (36)

Má vlastnú reklamnú agentúru. Z predchádzajúceho vzťahu má päťročného syna. Už štyri roky je sám bez ženy a sexu. Priznáva sa, že po rozchode s matkou svojho syna mal problémy s alkoholom. Svoju lásku venuje labradorovi, hrá na gitare.

Markíza spúšťa novú šou:
Zobraziť galériu (14)

Martin (35)

Pracuje ako podomový predajca bezpečnostných dverí. Je slobodný, posledný vzťah ukončil pred pol rokom a doteraz vraj nevie, prečo ho priateľka opustila.

Tip: Pozrite si TV program televízie Markíza na dnešný večer. Nájdete ho na stránke Telkáč.sk.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu