Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Ďurianová pózuje so synčekom: Pôrod ma zmenil!

Marianna Ďurianová so synom Romankom. Zobraziť galériu (14)
Marianna Ďurianová so synom Romankom.

BRATISLAVA - Najprv ho skrývala, teraz sa ním pýši! Marianna Ďurianová (35) po pôrode chránila svojho syna Romanka (2 mes.) pred mediálnou pozornosťou. Neskôr s ním však pózovala pre reklamu na detské oblečenie a odvtedy ho hrdo ukazuje. Magazín OK! si dokonca mohol drobčeka odfotiť priamo u moderátorky doma. Blondínka pri tejto príležitosti porozprávala, ako sa zmenila a či po narodení potomka pomýšľa na svadbu.

O chvíľu to budú už tri mesiace, čo Marianna Ďurianová porodila svoje prvé dieťa. Syna Romana moderátorka najprv skrývala, teraz ho však už hrdo ukazuje aj pred objektívmi médií. Blondínka je materstvom nadšená a priznáva, že príchod bábätka do jej života ju v istých veciach zmenil.

„Naučil ma trpezlivosti, ktorú ja teda v sebe nemám. A tiež ma naučil filtrovať. Nepodstatné veci teraz rozoznávam oveľa jednoduchšie a hlavne si z nich nič nerobím,” prezradila Marianna pre novembrové vydanie magazínu OK!

Niet sa teda čomu čudovať, že Ďurianová už bez problémov myslí aj na ďalšie tehotenstvo. Pôvodne chcela dokonca až troch potomkov. „To už asi nestihnem, takže ešte jedno by som určite chcela. Najmä kvôli Romankovi, aby mal na svete niekoho blízkeho,” netajila svoje plány.

Otázka je, či ďalšie dieťatko už príde do manželského zväzku. Svadba by totiž bola logickým vyústením vzťahu Marianny Ďurianovej a Romana Doležaja. Dvojica však v tejto téme ešte nemá úplne jasno. „Naozaj teraz nezahmlievam, ale nestanovili sme si termín, ani či sa tak na sto percent stane. Dajte sa prekvapiť. Aj my sa dáme,” povedala blondínka. Viac o jej súkromí sa dozviete v novom čísle časopisu OK!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu