Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Cmorikova ex Barteková: Strelkyňa odhalila sexi telo a ukázala milenca!

Danka Barteková ukázala štíhle nohy, odhalený chrbát aj nového priateľa Petra Likéra (vpravo). Zobraziť galériu (20)
Danka Barteková ukázala štíhle nohy, odhalený chrbát aj nového priateľa Petra Likéra (vpravo).

BRATISLAVA - Športovkyňa sexi modelkou! Úspešná strelkyňa Danka Barteková (28) bola v utorok hlavnou hviezdou stretnutia dámskeho spoločenstva Herial Ladies Club. V rámci večera sa predviedla v červených minišatách, v ktorých upozornila na svoje štíhle nohy. Neskôr dokonca predviedla sexi model, ktorý odhalil celý jej chrbát. Tento pohľad si v hľadisku vychutnával aj jej nový priateľ Peter Likér (28). Bola to prvá nešportová akcia, na ktorej sa ukázali ako pár.

Netají ho! Strelkyňa Danka Barteková je dva roky po rozchode so spevákom Petrom Cmorikom opäť zadaná. Jej vyvoleným sa stal športovec - tréner vodákov Peter Likér. „Prvýkrát sme sa videli na sľube pred olympiádou. Tam sme sa začali rozprávať a stretávať sa. V kontakte sme zostali aj po skončení hier,” prezradila nám tmavovláska, ako začal ich vzťah.

Peter podporoval svoju lásku aj na minulotýždňovom Olympic Gala Londýn 2012, ktorý dal slávnostnú bodku za tohtoročnými hrami. Prvou nešportovou spoločenskou akciou, kde sa párik ukázal bok po boku, sa však stalo utorkové stretnutie Herial Ladies Clubu. Ten pod taktovkou Aleny Heribanovej združuje úspešné ženy.

Barteková v ten večer vôbec nepripomínala športovkyňu, ktorá sa bežne oháňa zbraňou. Nalíčená, v červených minišatách a s veľkým úsmevom vyzerala naozaj atraktívne. Svoj sexepíl podčiarkla aj počas prehliadky, na ktorej predviedla šaty s odhaleným chrbtom. Výstrih zadnej časti modelu končil tesne nad jej zadočkom. „Samozrejme, že som sa partnerovi páčila,” odpovedala nám s úsmevom na otázku, či priateľ jej príťažlivý zjav ocenil. Snáď to tejto dvojici dlho vydrží.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu