Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Koniec skrývačiek: Moderátorka Rapantová ukázala po roku milenca!

Hana Rapantová je už rok šťastná s Holanďanom Robbertom. Zobraziť galériu (15)
Hana Rapantová je už rok šťastná s Holanďanom Robbertom.

TRENČIANSKE TEPLICE - Nie je sama! Hana Rapantová (37) sa koncom minulého týždňa predviedla ako modelka a zároveň moderátorka módnej prehliadky v kúpeľnom meste. V hľadisku mala pri svojom výkone podporu v podobe sympatického muža zo zahraničia. Ako sme zistili, ide o Holanďana Robberta, s ktorým tvorí pár už viac ako rok. Zdá sa, že tmavovláska má záľubu v mužoch z cudziny. V roku 2008 totiž randila s exotickým Enriquem.

Koncom minulého tyždňa sa v Trenčianskych Tepliciach konala módna prehliadka, na ktorej sa predstavili viacerí návrhári. Jednou z modeliek a zároveň moderátorkou podujatia bola Hana Rapantová. Tá nepoňala výjazd do kúpeľného mesta iba pracovne, ale aj súkromne. Do spoločnosti totiž so sebou vzala sympatického muža, ku ktorému sa správala pomerne dôverne. 

Zisťovali sme preto, o koho ide. „Je to môj priateľ, sme spolu už vyše roka,” prekvapila nás moderátorka. To znamená, že viac ako 12 mesiacov sa jej darilo skrývať ho pred mediálnou pozornosťou. „Nie je to nič tajné, ale žijem pokojný život mimo týchto vecí,” povedala nám Hana s tým, že necítila potrebu o svojom vzťahu všetkých verejne informovať. 

Jej holandský partner Robbert nemá so šoubiznisom nič spoločné a je vraj za to rád. Párik sa teda nestretol pri práci, ale vo voľnom čase. „Obaja máme radi hudbu, zoznámili sme sa na Slovensku na festivale,” prezradila nám Rapantová po roku randenia. 

Zábery z prehliadky si môžete pozrieť v našej GALÉRII!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu