Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Mamička Ďurianová na prechádzke: Syna skrývala, podprsenku ukázala!

Marianna Ďurianová skryla svojho synčeka, no nechtiac ukázala podprsenku. Zobraziť galériu (10)
Marianna Ďurianová skryla svojho synčeka, no nechtiac ukázala podprsenku.

BRATISLAVA - Túra s kočíkom! Marianna Ďurianová (35) dopraje mesačnému synčekovi čerstvý vzduch v hojnej miere. Včera sa napríklad vybrala s malým Romankom na dlhú prechádzku od svojho domu až do nákupného centra pri nábreží Dunaja. Počas vychádzky ju však zradilo počasie. Kým svoje dieťa zakrývala dekou, vietor odhalil, akú spodnú bielizeň skrýva pod šedým overalom.

Prevetrala ho! Mariannu Ďurianovú sa nám podarilo v stredu zachytiť práve vo chvíli, keď sa vybrala na prechádzku so svojím nedávno narodeným synom. Moderátorka vyrazila v spoločnosti kamarátky, ktorá svoje dievčatko porodila v polovici júla.

Pomerne čerstvé mamičky si naplánovali takú menšiu túru. Od Marianninho domu sa totiž zatúlali až do nákupného centra, vzdialeného približne 2 kilometre. Malý Romanko po celý čas zostal chránený, blondínka ho ani raz z kočiarika nevzala na ruky.

Dôvodom môže byť Ďurianovej nechuť verejne ukazovať svoje bábätko. Navyše začal v tom čase fúkať aj vietor, čo sa blondínke vypomstilo. Overal sa jej rozhalil tak, že na svetlo vykukla jej spodná bielizeň. Synček však bol v bezpečí, keďže ho blondínka kryla dekou.

Podľa našich informácií je Romanko veľmi pekné dieťa, no ani samotná moderátorka presne nevie povedať, či sa podobá na ňu alebo skôr na jej partnera Romana Doležaja. „Malý je taký mix z nich oboch,” povedal náš zdroj. Otázka je, kedy sa dvojica rozhodne podeliť s obrázkom ich pokladu aj s verejnosťou. 

Vietor odhalil Marianninu bielizeň.
Zobraziť galériu (10)
Vietor odhalil Marianninu bielizeň.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu