Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Tehotná Halčáková ukázala milenca, Minichová s fúzmi!

Tehotná Slávka Halčáková (vľavo) ukázala svojho priateľa Miloša Ježa, Milena Minichová predviedla červené fúzy. Zobraziť galériu (19)
Tehotná Slávka Halčáková (vľavo) ukázala svojho priateľa Miloša Ježa, Milena Minichová predviedla červené fúzy.

BRATISLAVA – Červené fúzy a prítulný priateľ! Na utorkovú premiéru nového slovenského filmu Tak fajn zavítali známe tváre nášho šoubiznisu. Raut sa konal na markizáckej Pláži 33, medzi osobnosťami nechýbala napríklad ani herečka zo seriálu Druhý dych Milena Minichová (28). Tá nezaujala žiadnym šokujúcim outfitom, ale červenými fúzmi na tvári. Jej kolegyňa Slávka Halčáková (37) zas po prvýkrát verejnosti predstavila svojho priateľa.

Utorková recepcia po premiére novej hudobnej komédie s názvom Len tak sa niesla v znamení humoru a dobrej nálady. Dôkazom toho bolo aj vystrájanie Mileny Minichovej, ktorá sa nechala nahovoriť na bláznivú vec - namiesto pier si nechala rúžom vyzdobiť priestor pod nosom. Herečka zo seriálu Druhý dych nám prezradila, že nemusí byť vždy tip-top, preto sa nechala nalákať na tento netradičný výstrelok.  „Mám šialeného kamaráta, ktorý ma pomaľoval, keď kamarátka vyťahovala rúž,“  vysvetlila s úsmevom. „Bola to len taká sranda, mali sme náladu,“ dodala.

Na rozdiel od Mileny jej herecká kolegyňa z Druhého dychu Slávka Halčáková takou vtipnou náladou neoplývala. Práve naopak. Tehotná hnedovláska bola mierne unavená a neustále sa túlila k svojmu priateľovi Milošovi Ježovi, ktorého priviedla po prvýkrát do spoločnosti. Doteraz sa jej ho podarilo úspešne skrývať.

Keď sme sa Slávky pýtali, ako sa cíti, potvrdila, že sa na jej nálade odzrkadľuje aj fakt, že si odvykla chodiť do spoločnosti. „Ja som počas celého tehotenstva prakticky vôbec nechodila medzi ľudí, ale ono sa to celkom obísť nedá. Tak som z ľudí trochu unavená. Ale inak sa cítim veľmi fajn, nemám takmer žiadne ťažkosti. Teraz v tomto poslednom štádiu mi občas napuchnú nohy, ale už mám na to svoje metódy,“ prezradila, ako zvláda svoje prvé tehotenstvo

V spomínanej letnej komédii môžu diváci spoznať aj viacero známych tvárí. Okrem hercov ako sú Marián Labuda ml., Barbora Žilecká, Tomáš Palonder, Marián Labuda st. alebo Zuzana Norisová, sa v ňom mihli aj niektoré postavičky z reality šou. Playmate Zuzana Plačková z Hotela Paradise svoje účinkovanie v tomto formáte zhodnotila takto: „Mala som z toho v pohode pocity. No keď som sa tam videla, musela som sa začať smiať.“  Okrem nej v slovenskom filme ukázala svoje prednosti aj účastníčka prvej série Farmy Andrea Járová. 

Ak ste zvedaví, ako to na večierku vyzeralo, pozrite si našu GALÉRIU.

Video: Slávka Halčákova rozpráva o svojich dojmoch z filmu a  tehotenstve

Halcakova plaz

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu