Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Dara Rolins po súde: Prehovorila o najťažších chvíľach života!

Dara Rolins so svojím právnikom v súdnej sieni. Zobraziť galériu (7)
Dara Rolins so svojím právnikom v súdnej sieni.

PRAHA - Nový štart! V pondelok sa konalo ďalšie pojednávanie s Darou Rolins (39) kvôli nehode spred dvoch rokov. Keďže prípad prebrala nová sudkyňa, ktorá sa s ním potrebuje oboznámiť úplne od začiatku, odročenie na august nebolo prekvapením. A hoci výmenu človeka s dreveným kladivkom iniciovala práve speváčka, nie je šťastná, že všetko začína odznova. Pre topky.sk porozprávala o svojich pocitoch.

Po dvoch rokoch bez verdiktu! Dara Rolins stále nevie, aký bude jej trest za nehodu, ktorá sa stala v lete 2010. Po májovom pojednávaní bola totiž sudkyňa nahradená novou a všetko teda začína odznovu. „Tak ako každý, koho sa to týka, želám si, nech to všetko už čoskoro skončí. Nie je ľahké prechádzať tým zas a znova,” povedala nám po včerajšom odročení prípadu speváčka.

Bohužiaľ, jej prianie sa asi tak skoro nevyplní. Podobné situácie totiž súdy zvyknú riešiť pomerne dlho. Napríklad Rasťo Žitný sa posadil do väzenia až štyri roky po tom, čo zrazil malého Tomáška Žilavého (†5). Samotná blondínka má navyše dojem, že dochádza k zbytočným komplikáciám. „Niekedy mám pocit, že sa veci skôr zamotávajú než riešia. Dôvodom sú zrejme tiež prvopočiatočné chyby polície pri zaznamenávaní dôkazov, ich následné dopĺňanie a opravovanie,” myslí si Dara.

Podľa slov jej právnika Roberta Vladyku pre portál Super.cz zle zaznamenaná konečná poloha vozidiel znemožňuje vypracovať nové znalecké posudky. Sudkyňa sa tak zrejme bude musieť opierať len o výpovede svedkov. A jedným z nich je práve aj Dara Rolins. Tá sa cíti nevinná.

Toto jej tvrdenie je evidentne dôvodom, prečo jej vdova Rotreklová opakovane vyčíta nedostatok ľútosti. „To ma dosť mrzí. Vždy, keď mám možnosť, nezabudnem dať najavo, ako veľmi ma celá situácia mrzí a je mi to úprimne ľúto,” reaguje na výčitky blondínka. Rodina zosnulého však cez svoj zármutok zrejme vidí veci inak. „Pre nich som od začiatku vrahom a moju nevinu nepripúšťajú. Je potom ťažké nájsť cestu, ako ich o mojej ľútosti presvedčiť,” uzavrela Rolins. Pred súd sa opäť postaví 13. augusta, kedy by mala opäť podať svoje svedectvo o tragickej nehode. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu