Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Mareš dostal po hube: Kvôli vydatej milenke!

Leoš Mareš dostal bitku kvôli milenke Petre Faltýnovej. Zobraziť galériu (6)
Leoš Mareš dostal bitku kvôli milenke Petre Faltýnovej.

PRAHA - Ďalšia bitka! Tento mesiac sa Leoš Mareš (36) dostal už do druhej potýčky v bare. V prvom prípade bránil dievča, ktoré obťažoval jeden z hostí, v druhom bol ale práve on ten „zlý”. Spáva totiž s vydatou ženou. Cez víkend sa vraj do neho pustil človek, ktorý sa kamaráti s manželom moderátorovej milenky Petry Faltýnovej (34).

Jeden mesiac, dve bitky! Je to len pár dní, čo české médiá priniesli informáciu, že Leoš Mareš sa pustil do chlapa, čo v bare obťažoval jedno z dievčat. Sám moderátor vtedy potýčku potvrdil, ale detaily nerozvádzal. Teraz novinári opäť riešia roztržku, ktorej bol cez víkend účastníkom. Tentokrát však bol obeťou on.

V bare to schytal od podnikateľa Pavla Kyllara. Ten je kamarátom Simona Štekla, ktorého zákonitou ženou je Marešova milenka Petra Faltýnová. „Spí s manželkou môjho kamaráta, tak som ho chytil pod krk a vyhodil,” povedal Kyllar denníku Aha! Priznal, že úlohu v jeho drsnom jednaní zohral aj alkohol.

Moderátor Hlasu Česko Slovenska otázky redaktorov odbil stručným „Bez komentára”. Následne sa ale pre server Super.cz vyjadril, že s Kyllarom sa ani len nestretol. Otázka je, prečo by si takúto vec podnikateľ vymýšľal...

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu