Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Zabudnuté FOTO nahej Hanychovej: Vyzliekala sa už v 17tich!

Agáta Hanychová sa objavila nahá na titulnej stránke českého magazínu. Zobraziť galériu (5)
Agáta Hanychová sa objavila nahá na titulnej stránke českého magazínu.

PRAHA – Provokovala už v mladosti! Nie je žiadnym tajomstvom, že Agáta Hanychová (27) sa rada pýši svojim nahým telom. Hoci sa v plnej kráse ukázala až na stránkach pánskeho magazínu, šteklivé fotografie nafotila už v období dospievania. Pozrite sa, ako vtedy vyzerala.

Problémová rebelka! Mama Agáty Hanychovej – Veronika Žilková sa len nedávno rozrozprávala o temnej minulosti svojej dcéry, ktorá bola závislá od pervitínu. Podľa herečkiných slov si jej dieťa prešlo skutočným peklom. V tom čase mala tmavovláska sladkých šestnásť rokov a užívanie drog  sa výrazne odzrkadľovalo aj na jej vzhľade.

Agáta sa našťastie svojej závislosti zbavila. Podľa všetkého jej v boji s návykovými látkami pomáhala aj sľubná kariéra modelky. Už v lete roku 2002 sa totiž objavila na titulnej strane istého českého magazínu. A nebola by to Hanychová, keby sa nepretŕčala nahá.

Hoci mala tmavovláska v tom čase sedemnásť rokov, na zábere pózuje ako skutočná profesionálka. Vnady si síce cudne zakrývala, zmyslený pohľad však prezrádzal, že nie je žiadnym neviniatkom. A s pribúdajúcimi rokmi to dokazuje čoraz viac.

Agáta Hanychová sa rada vyzliekala už v období dospievania. Takto pózovala vo svojich 17tich rokoch.
Zobraziť galériu (5)
Agáta Hanychová sa rada vyzliekala už v období dospievania. Takto pózovala vo svojich 17tich rokoch.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu