Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Podraz na Hanychovú: Škandál s jej nahými fotkami!

Agátu Hanychovú vraj v pánskom magazíne neuvidíme. Zobraziť galériu (6)
Agátu Hanychovú vraj v pánskom magazíne neuvidíme. (Zdroj: Jaroslav Urban pro Tatry mountain resorts, TMR)

PRAHA – Vyzliekla sa zbytočne! Koncom minulého roka nafotila mamička Agáta Hanychová (26) sériu šteklivých záberov v Nízkych Tatrách. Príčina vzniku fotografií bola jednoduchá - snímky sa mali objaviť na stránkach známeho pánskeho magazínu. Najnovšie však vysvitlo, že tomu tak nebude. Časopis vraj odmietol zverejniť odvážne zábery českej modelky.

Nechcená! Pred viac ako dvoma mesiacmi spôsobila Agáta Hanychová v Nízkych Tatrách poriadny rozruch. Niektorí z návštevníkov známeho lyžiarskeho strediska mali to šťastie, že si mohli obzrieť jej prednosti v plnej kráse. Tmavovláska sa však na svahu nevyzliekala len tak. Jej odvážnymi zábermi sa totiž mali pokochať čitatelia časopisu pre pánov. Tí sa však zrejme ničoho nedočkajú. Agáta vraj nebola dostatočne sexi.

Podľa informácií českých médií totiž spomínaný magazín neprejavil o fotky záujem. Dôvodom mal byť fakt, že boli málo odvážne. Ďalšou príčinou môže byť ale aj skutočnosť, že dané zábery videli všetci ešte skôr, než vôbec boli oficiálne zverejnené.

Modelku sme s touto témou oslovili. Zaujímalo nás, ako vníma vzniknutú situáciu a či z rozhodnutia magazínu nie je sklamaná. Na naše telefonáty ani sms správy však nereagovala. Z odhalených záberov sa ale Hanychová očividne aj tak usilovala vytrieskať maximum. V utorok totiž zorganizovala vernisáž, na ktorej boli štyri nechcené fotografie vydražené za sumu 140 tisíc českých korún, čo je v prepočte zhruba 5 620 eur. Zisk z aukcie poputuje do rúk občianského združenia, ktoré napríklad pomáha vzdelávať neplnoleté matky.


Viac o dražbe fotografií nájdete TU!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu