Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Mamička Csáková: Zdravotné komplikácie... Rizikové tehotenstvo?!

Ilona Csáková so synčekom Danielom. Zobraziť galériu (4)
Ilona Csáková so synčekom Danielom.

PRAHA – Musí si dávať pozor! Ilona Csáková (42) by už čoskoro mala priviesť na svet svoje druhé bábätko. Priebeh tehotenstva jej však tentokrát podľa našich informácií skomplikovali zdravotné ťažkosti. Na rady lekárov preto zrušila viacero pracovných aktivít.

Ilona Csáková spoločne s manželom Radkom Vonešom intenzívne pracujú na budovaní rodinky. Zhruba pred troma rokmi sa im narodil synček Daniel, teraz sa tmavovláska netají tým, že túži po dievčatku. Vzhľadom na zdravotné komplikácie však musí byť speváčka opatrná, a tak odsúva niektoré pracovné povinnosti bokom.

Stálica českej hudobnej scény mala koncom tohto týždňa zavítať na Slovensko. Jej kamaráti z kapely AC+ chceli, aby sa stala krstnou mamou ich najnovšieho albumu. Na podujatie sa však nedostavila. „Ilona je v piatom mesiaci tehotenstva. Má bežné problémy, ako je nevoľnosť a vzhľadom na jej vek sme zvážili jej účasť a zrušili aj koncertnú šnúru, ktorá mala byť v júni na Slovensku,“ povedal k tomu speváčkin manažér a manžel v jednej osobe.

Ilona sa však pracovným aktivitám očividne nechce vyhýbať úplne. Už dnes večer sa totiž predvedie v speváckej šou Hlas Česko Slovenska, kde si spoločne zaspieva duet so súťažiacou Ivannou Bagovou. Vzhľadom na to, že sa priame prenosy konajú v Prahe, nemusí v porovnaní s predchádzajúcimi aktivitami cestovať.  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu