Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

OTO: Alkoholový ošiaľ Lehotského: „Nesmieš do mňa takto j..ať!“

Zmohnutý Janko Lehotský Zobraziť galériu (3)
Zmohnutý Janko Lehotský

BRATISLAVA – Vo víne je pravda! Zrejme to si znovu povedal spevák Janko Lehotský (61). Známy milovník alkoholických nápojov nezaprel svoju „pohárikovú“ vášeň ani na stredajšej recepcii po OTOvi. Spoločensky unavený to ťahal až do rána!

Jeden pohár za druhým! Hudobnícka legenda Janko Lehotský si s pribúdajúcimi rokmi nedáva pozor ani na ústa a tobôž nie na množstvo alkoholu v krvi. Presvedčil o tom aj na after party po udeľovaní prestížnych cien Osobnosť televíznej obrazovky.

Hoci sa pozornosť prítomných hostí na akcii mala upriamiť práve na víťazov diváckej ankety, Lehotský si záujem hostí vynútil svojím škandalóznym správaním. Vystúpil na pódium a kapele Funkiez zobral mikrofón. Vzápätí sa jeho nie príliš zrozumiteľné prejavy speváckeho talentu niesli priestormi bratislavského hotela.

Po doslova nečakanom hudobnom vystúpení sa spevák vybral medzi zabávajúcu sa smotánku. Na chvíľu zakotvil pri módnej návrhárke Jane Pištejovej, ktorú chytal za koleno. Tá sa jeho prejavom sympatií bránila. Kŕčovité úsmevy naznačovali, že téma jeho monológu bola „viac než zaujímavá.“ To však Lehotský evidentne vycítil a svoje rozprávanie okorenil šťavnatými vulgarizmami. „Ty nesmieš j..ť mňa ako človeka, ktorý niečo vie,“ povedal Janko jednému z prítomných.

Nuž, zlúčenie kamarátstva k alkoholu a známym včera Lehotský akosi zle nakombinoval. Uvidíme, či sa do budúcnosti poučí.


Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu