Nedeľa12. máj 2024, meniny má Pankrác, zajtra Servác

Drobovej oslava vo veľkom štýle: Rezešová provokovala v priesvitnom!

Gabika Drobová dostala kopu darčekov, Eva Rezešová pútala pozornosť sexi outfitom. Zobraziť galériu (13)
Gabika Drobová dostala kopu darčekov, Eva Rezešová pútala pozornosť sexi outfitom.

KOŠICE - Dvojnásobná párty! Módna televízia koncom minulého týždňa na východe Slovenska oslavovala pätnáste výročie od svojho vzniku. Piatok trinásteho bol však zároveň dňom, kedy šéfka tejto stanice Gabriela Drobová dovŕšila 38 rokov. Oslávenkyňu ale sexi outfitom prevalcovala Eva Rezešová Džodlová (27), ktorá jednoznačne vytŕčala z davu.

Fashion TV existuje vo svete už 15 rokov. Na toto výročie nemohla zabudnúť ani slovenská pobočka módnej televízie. Vedenie sa preto rozhodlo usporiadať žúr v Košiciach. Paradoxne išlo o nešťastný deň - piatok trinásteho. „Ja to tak vôbec nevnímam. Oslavujem 38 rokov a podľa mňa je to fajn dátum,“ povedala nám riaditeľka stanice Gabriela Drobová. Tá evidentne na povery neverí a oslavu si užila.

Darčeky jej priatelia odovzdávali verejne na pódiu, a tak sa večer módnej televízie zvrhol na súkromný narodeninový večierok. Niektorým hosťom, ktorí o blondínkiných narodeninách ani netušili, to príliš nevoňalo. Podľa ich rečí mala Gabika radšej oslavovať súkromne v kruhu kamarátov. Tá však vraj o darčekoch dopredu nevedela. „Ani som s tým nerátala, netušila som, že niečo dostanem,” tvrdila nám.

Happy Birthday jej zaspievala Dara Rolins, od ktorej dostala Drobová parfém. Medzi darmi boli aj luxusné šaty. Tie však neboli ani zďaleka také odvážne, ako model, v ktorom prišla Eva Rezešová Džodlová. Miss Universe 2002 si obliekla čiernu čipkovanú blúzku. Pod priesvitným materiálom bolo vidieť podprsenku, ktorá vytvárala bývalej modelke poriadne hlboký dekolt. Tmavovláska tak dokonale ladila k niektorým odvážnym modelom, ktoré sa objavili na móle. Fotografie z podujatia nájdete v našej GALÉRII.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu