Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Tají plastiku?! Alicke z Paneláku sa podozrivo nafúkli prsia!

Prednosti Zuzany Vačkovej v porovnaní s minulosťou (foto vľavo) akosi nabrali na objeme. Zobraziť galériu (16)
Prednosti Zuzany Vačkovej v porovnaní s minulosťou (foto vľavo) akosi nabrali na objeme.

BRATISLAVA - Omladnutá! Zuzana Vačková (43) sa v poslednej dobe ukazuje v spoločnosti s novým partnerom Mirom Ondrušom. To však zrejme nie je jediná novinka v živote herečky. Pred pár dňami sa objavila na istej párty, kde okamžite pútala pozornosť. Jej ženské prednosti totiž vyzerali väčšie ako kedykoľvek predtým. Mama dvoch detí svojím dekoltom konkurovala aj silikónom Dary Rolins (39). Topky.sk zisťovali, či si aj Alicka z Paneláku ľahla pod nôž.

Podľahla čaru plastickej chirurgie? Zuzana Vačková sa nedávno vybrala na narodeninovú párty istého bratislavského klubu. Omladnutá herečka zvolila pomerne sexi outfit, ktorý upriamoval pozornosť na jej objemný hrudník.

Blondínka síce nikdy netrpela v týchto partiách akútnym nedostatkom ženskosti, no zdá sa, že v jej dekolte sa v poslednej dobe udiali nejaké zmeny. Mamička dvoch detí akoby mala prsia plnšie a okrúhlejšie. Vynára sa tak otázka, či nepodstúpila vylepšenie silikónom rovnako ako Dara Rolins, ktorá na akcii vystupovala.

Topky.sk zisťovali, či si Alicka z jojkárskeho Paneláku dala zväčšiť svoje prednosti. „Ani nie,” znela Vačkovej nejednoznačná odpoveď. Na otázku, či použila v ten večer nejakú zázračnú podprsenku, keď jej ženské zbrane tak dobre držali tvar aj bez ramienok, nám tiež nedala priame stanovisko. „Rada sa tak obliekam,” skonštatovala iba.

Snažili sme sa preto získať aspoň vyjadrenie o jej vzťahu k plastikám. „Nemám problém so zákrokmi. Jeden som nedávno aj postúpila. Ale to necháme, nech to vyjde exkluzívne tam, kde to má byť zverejnené,” povedala nám Zuzana. Už čoskoro tak vyjde najavo, či sa priznala k silikónovým prsiam alebo k nejakému inému vylepšeniu.

Tip: Pozrite si Panelák v televízii. Kedy ho vysielajú sa dozviete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu