Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Nešťastná Svarinská: Trauma kvôli znásileniu!

Kristína Svarinská prežila náročné chvíle. Zobraziť galériu (9)
Kristína Svarinská prežila náročné chvíle.

BRATISLAVA - Drsný únos! Kristína Svarinská (21) to pri nedávnom nakrúcaní seriálu nemala vôbec ľahké. Musela sa totiž vžiť do kože ženy, ktorá prežije surové znásilnenie. Stvárnenie týchto záberov bolo pre herečku zrejme náročné. A to aj z dôvodu, že sa iba prednedávnom osmelila k intímnym scénam.

Dali jej zabrať! Kým v januári nakrúcala Kristína Svarinská v rámci seriálu Druhý dych sexuálne scény pred kamerami, teraz jej tvorcovia pripravili ešte niečo náročnejšie. Včera boli totiž odvysielané zábery, ako jej postavu Lenku znásilnila partia mladých mužov.

Táto téma sa bude seriálom ťahať aj naďalej. Už dnes večer uzrú diváci Kristínu v nemocnici s poriadnymi modrinami. Šokujúce je, že mladá manikérka sa stala obeťou omylu. Mrcha Andrea Jančovičová, ktorú hrá Milena Minichová, totiž znásilnenie narafičila na inú ženu. Mafiáni najatí na tento čin si však dievčatá pomýlili.

Topky.sk zisťovali aj od samotnej Svarinskej, ako sa s takýmito náročnými scénami vysporiadavala. Zatiaľ nám však neodpovedala. V súvislosti so seriálom Druhý dych treba podotknúť, že jeho tvorcovia už od úvodnej časti provokujú. O pikantné zábery nie je núdza. Naposledy divákov napríklad šokoval živočíšny sex na gauči medzi Pavlom Bruchalom (Lukáš Mráz) a spomínanou Milenou Minichovou (Andrea Jančovičová).

Ako nachytali Svarinskú na Valentína? 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu