Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Odhalená herečka Svarinská: Sex pred kamerami!

Kristína Svarinská a Kamil Mikulčík si zahrali posteľné scény. Zobraziť galériu (5)
Kristína Svarinská a Kamil Mikulčík si zahrali posteľné scény.

BRATISLAVA - Osmelila sa! Nie je to tak dávno, čo sa Kristína Svarinská (21) po prvý raz vyzliekla pred kamerou. Jej nahota mala premiéru vo filme Lóve. Ako sa najnovšie zdá, táto skúsenosť jej dodala odvahu. S podobnými scénami už totiž nemá problém. Dôkazom môže byť aj seriál Druhý dych. Pri jeho nakrúcaní si dopriala sex s kolegom Kamilom Mikulčíkom (33).

Opäť vyzlečená! Kristína Svarinská donedávna patrila k herečkám, ktoré sa pred kamerou neodhaľovali. V októbri minulého roka však prišiel na plátna kín film Lóve, kde po prvý raz ukázala prsia. Brunetka nám vtedy na margo nahých scén povedala: „Nemala som žiaden dôvod cítiť sa nekonformne”.

Zrejme aj táto skúsenosť spôsobila, že mladá herečka už podobné scény zaryto neodmieta. Pri nakrúcaní seriálu Druhý dych opäť predvádzala milostný akt pred kamerami. Tentoraz s kolegom Kamilom Mikulčíkom.

Vášnivé bozky ich postáv prerástli až do sexu. Iniciátorom bola pritom práve ženská hrdinka. „Keďže ide o seriál vysielaný každý deň, všetko bolo veľmi profesionálne a decentné. Nemám pocit, že by to prekračovalo nejaké hranice,povedala nám na margo horúcich scén Kristína, ktoré si diváci televízie DOMA mohli pozrieť včera večer. 

Nahí herci sa oddávajú v seriáli radovánkam.

Tip: Pozrite si Druhý dych. Kompletný TV program nájdete na telkac.sk

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu