Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Járová sa opäť vyzliekla: S obnaženou riťkou privoláva leto!

Andrea Járová si zaspomínala na leto. Zobraziť galériu (8)
Andrea Járová si zaspomínala na leto.

BRATISLAVA – Sexi momentka! Playmate Andrea Járová (28) má už očividne sychravého počasia dosť. S túžbou po slnečných chvíľach sa najnovšie zverila aj svojim priaznivcom na sociálnej sieti. A zvolila si na to skutočne netradičný spôsob. Blondínka chce urýchliť príchod letných dní prostredníctvom odhalených kriviek.

Nevie sa dočkať! Andrea Jarová sa netají tým, že miluje slniečko. Keďže počasie je v našich zemepisných šírkach v týchto dňoch relatívne premenlivé, musí si letnú atmosféru navodiť po svojom. Napríklad aj tak, že si zaspomína na hrejivé momenty z minuloročnej dovolenky.

Andrea si na svojom facebookovom profile zverejnila záber, na ktorom je takmer nahá. Intímne partie jej zakrýva len spodný diel tango bikín. „Táto fotka vznikla minulý rok v Chorvátsku. Na profil som si ju dala preto, lebo by už bolo načase, aby som sa mohla takto opaľovať,“ poznamenala so smiechom blondínka.

Járova by bola podľa vlastných slov najradšej, keby leto trvalo počas celého roka. „Slnečné počasie vyhľadávam aj v zime. Trávim čas buď v Austrálii alebo na Floride. Teraz som však dosť dlho doma, tak snažím navodiť si tú správnu atmosféru aspoň takýmto spôsobom,“ uzavrela kráska.

Andrea Járová privoláva leto aj takouto netradičnou formou.
Zobraziť galériu (8)
Andrea Járová privoláva leto aj takouto netradičnou formou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu