Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ohrozený Hlas: Tina má problémy! Nahradí ju kráska z Telerána?

Tinu môže nahradiť jedna z nových moderátoriek zákulisia Hlasu Česko Slovenska - Diana Hágerová (hore) alebo Hana Zajíčková. Zobraziť galériu (8)
Tinu môže nahradiť jedna z nových moderátoriek zákulisia Hlasu Česko Slovenska - Diana Hágerová (hore) alebo Hana Zajíčková.

PRAHA - Komplikácie! Včera sa v českej metropole konala zahajovacia párty k priamym prenosom šou Hlas Česko Slovenska. Jeden dôležitý človek na nej ale chýbal. Moderátorka Martina Tina Csillaghová (28) totiž po návšteve nemocnice leží v posteli so zápalom hlasiviek. Tvorcovia programu preto za ňu hľadajú kvôli prvému živému vysielaniu náhradu.

Zlé načasovanie! Speváčku Tinu už viackrát za jej kariéru potrápili problémy s hlasivkami. V roku 2007 sa dokonca musela podrobiť operácii. Teraz jej opäť komplikuje život zápal - v tej najnevhodnejšej chvíli. V nedeľu sa totiž bude z Prahy vysielať prvý priamy prenos šou Hlas Česko Slovenska.

„Tina sa ospravedlňuje. Nemohla prísť, lebo stratila hlas,” povedal v utorok na stretnutí s novinármi Leoš Mareš. Jeho spolumoderátorka má problémy s dýchaním, trápi ju dusivý kašeľ a vysoké teploty. Tento stav už trvá nejaký čas, minulý piatok napríklad speváčka zrušila koncert v Brne. „Tina má zimnicu a horúčky. Lekár jej naordinoval pokoj na lôžku, a tak bude do piatku poctivo ležať v posteli, aby zvládla nedeľný prenos,” povedala serveru Super.cz manažérka Andrea Práznovská.

Tvorcovia programu však musia hľadať aj náhradné riešenia, aby to v nedeľu všetko klapalo. „Máme pripravené náhradné varianty,” vyjadril sa režisér programu Pepe Majeský. V prípade, že Tina nebude schopná priamy prenos ustáť, môže ju nahradiť finalistka Miss Universe SR 2009 Diana Hágerová. Druhou adeptkou je Hana Zajíčková, moderátorka českej hudobnej televízie.

Práve tieto dievčatá totiž dostali na starosť zákulisné rozhovory s finalistami Hlasu Česko Slovenska. Bolo by teda celkom logické, že Nova a Markíza siahnu v prípade potreby práve po jednej z nich. Veď aj vo dvojici s Tinou hrá Leoš Mareš prvé husle. Navyše, Hana si to po jeho boku už vyskúšala počas kastingu na moderátorku internetového magazínu Talentmanie. Diana zas odmoderovala niekoľko častí Telerána, ktoré sa vysiela naživo.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu