Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Koščovej prešľap: S ťahákom na pódiu!

Katarína Koščová si na pódiu pomáhala ťahákom. Zobraziť galériu (5)
Katarína Koščová si na pódiu pomáhala ťahákom.

BRATISLAVA – Ako taká školáčka! Speváčka Katarína Koščová (29) si počas svojho nedávneho vystúpenia zaspomínala na študentské časy. Na pódium sa totiž postavila s počmáranou rukou, na ktorej mala napísaný ťahák. Ako nám priznala, musela si takto pomôcť pri spievaní skladby od Mariky Gombitovej (55). Vraj nechcela nechať nič na náhodu.

Pomohla si! Vystúpenie v priamom prenose so sebou nesie patričnú dávku stresu a nervozity. Svoje o tom vie aj spevák Marcel Palonder, ktorému počas piatkových Legiend popu vypadol text piesne od Mariky Gobitovej – Koloseum. V porovnaním s ním sa jeho kolegyňa Katarína Koščová na podobnú situáciu vopred pripravila.

Ruku hudobníčky totiž zdobil text piesne. „Priznávam sa, mala som tam napísané tri slová,“ poznamenala so smiechom Katka, keď sme ju oslovili. „Tým, že tam nespievame vlastné skladby, každý z nás je tak trošku v strese,“ dodala interpretka aj v mene svojich kolegov.

Spomínaný ťahák vraj Koščová nakoniec i tak nepoužila. Mala ho totiž napísaný na dlani, v ktorej držala mikrofón. „Bola to pre mňa len táka barlička. Logicky to nemalo zmysel,“ uzavrela Prešovčanka, ktorá si pri interpretácií vlastných piesní takýmto spôsobom nepomáha.

 

Tip: Pozrite si Legendy popu v televízii. Program nájdete na telkac.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu