Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Strápňujú Judínyovú aj Rozborila: Jojka spúšťa provokačný seriál!

Lokal TV si vezme na paškál Eriku Judínyovú aj Vila Rozborila. Zobraziť galériu (12)
Lokal TV si vezme na paškál Eriku Judínyovú aj Vila Rozborila.

BRATISLAVA - Veľké sústo! Dnes večer televízia Joj spúšťa svoj prvý animovaný seriál pre dospelých. Už samotný názov Lokal TV naznačuje, že sa v ňom bude prepierať mediálny svet. Topky.sk zistili, že hneď úvodná časť začne poriadne zostra. Moderátori Vilo Rozboril ani Erika Judínyová z nej zrejme príliš nadšení nebudú.

Podajú si ich! Mladý režisér Jakub Kroner pripravil pre televíziu Joj prvý animovaný seriál pre dospelých. Je však otázne, či si svojou tvorbou nenarobí príliš veľa nepriateľov. Lokal TV si totiž na mušku berie hviezdy slovenského šoubiznisu. A nie každý bude asi rád, že sa stal predmetom takejto paródie.

Hneď úvodná časť si na paškál vezme hviezdy konkurenčnej Markízy. Hlavní hrdinovia animáku, stredoškoláci René, Sisa a Oto, chcú v rámci svojej domácej úlohy pomôcť splniť sen Ferdovi Mravcovi. Aby ho však mohli prihlásiť do relácie Modré z neba, musia ho najprv zmrzačiť. Tento vtip určite nepoteší Vila Rozborila, ktorý sa v Záhorskej Bystrici snaží byť prínosom pre ľudí, ktorí sú odkázaní na pomoc iných.  A aby toho nebolo málo, ešte mu tvorcovia primaľovali nad hlavu aj svätožiaru.

Svoju nepríjemnú chvíľu slávy si však prežije aj Erika Judínyová. Práve ona bude v kreslenej podobe robiť rozhovor s Ferdom Mravcom na Plese v opere. Na tom by nebolo nič poburujúce, keby ju tvorcovia nepremenovali na Eriku Bulímiovú a z jej Smotánky neurobili Šľahačku.

Štíhlej moderátorky sme sa preto spýtali, ako vníma fakt, že sa stala terčom takejto satiry. „Teší ma, že pred ich vlastnými tvárami uprednostňujú na Kolibe osobnosti Markízy. Tým potvrdzujú, že sme jednotkou na trhu. Ďakujem im pekne za propagáciu,” povedala nám s nadhľadom Judínyová. Z jej strany sa teda Jojka nemusí obávať žiadnych prehnaných reakcií. Otázne je, ako zareaguje napríklad raper Rytmus, ktorý sa objaví v inej časti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu