Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Belohorcová na žúre s novým imidžom: Vodka a píla v ruke!

Belohorcová na žúre s vodkou a pílou v ruke. Zobraziť galériu (8)
Belohorcová na žúre s vodkou a pílou v ruke.

PRAHA/BRATISLAVA – Mladšia a štíhlejšia! Bývalá moderátorka Zuzana Belohorcová (35) sa spolu s ďalšími známymi osobnosťami pred pád dňami zúčastnila párty v Prahe. Žúr sa konal pri príležitosti uvedenia slovenskej luxusnej vodky na český trh. Blondínka vyvolala na akcii poriadny rozruch. Nielen kvôli svojmu novému imidžu, ale aj kvôli zábavke s motorovou pílou.

Mamička takmer dvojročnej Salmy si pred pár dňami vyhodila z kopýtka. Spolu s partnerom Vlastom Hájkom dočasne zanechali rodičovské povinnosti a vyrazili žúrovať. Partneri si nedali ujsť akciu, ktorá sa konala pri príležitosti uvedenia luxusnej vodky na český trh.

„Párty bola úžasná. Rovnako tak aj samotný nápoj. Pili sme v rámci normy. Žena by si mala dávať pozor, aby to v spoločnosti s alkoholom neprehnala,“ povedala topkám Belohorcová. Ako však ďalej priznala, opitá už vo svojom živote párkrát bola. „Stane sa to určite každému. Ja si pamätám, že som to prehnala na lyžiarskom výcviku. Pila som nápoj boule a bolo mi z toho zle, prezradila so smiechom blondínka.

Belohorcová v spomínaný večer pútala pozornosť predovšetkým novým imidžom. Ako sme už na topkách informovali, nechala si ostrihať vlasy. Čo hovorí na jej výzor okolie? „Viacerí mi tvrdia, že vyzerám mladšie. Už dlhšie som uvažovala, že si dám predĺžené vlasy po rokoch dole,“ netajila Zuzana, ktorá v novom účese vyzerá aj chudšie. „To neviem. Cítim sa byť stále rovnaká. Ale v Miami som začala pravidelne cvičiť,“ pochválila sa mamička.

Plavovláska si párty naozaj užila. Dôkazom môže byť aj záber zachytávajúci Belohorcovú pri tom, ako si zobrala do rúk motorovú pílu a začala upravovať vystavené ľadové sochy po svojom. Samozrejme, išlo iba o žart. Fotografie z akcie nájdete v našej Galérii.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu