Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Lasica je dedkom: Dcéra Hanka mu porodila vnučku!

Milan Lasica s dcérou Hankou. Herec je po včerajšku hrdým dedkom. Zobraziť galériu (9)
Milan Lasica s dcérou Hankou. Herec je po včerajšku hrdým dedkom.

BRATISLAVA – Sú starými rodičmi! Hanka Lasicová (30), dcéra herca Milana Lasicu (71) a političky Magdy Vášáryovej (63), včera porodila dcérku. Spolu s priateľom Andrejom (33) dali dievčatku meno Ester.

Milan Lasica a Magda Vášáryová sa dočkali prvého vnúčatka. Včera ráno o 3.30 im ho porodila dcéra Hanka. O radostnú novinu sa podelila hrdá babička s poslancami Bratislavského samosprávneho kraja počas zasadnutia zastupiteľstva. „Je to dievčatko. Narodilo sa dnes ráno a volá sa Ester Lasicová,“ pochválila sa Vášaryová, ktorá kolegov hneď pozvala na drink.

Dievčako meralo po narodení 52 centimetrov. Topkám sa podarilo skontaktovať s čerstvou babičkou. „Všetko prebehlo v poriadku. Ešte som ju nevidela, pretože som pred dvomi dňami prekonala virózu. Mám zakázané navštíviť ju,povedala nám Vášáryová.

„Dcére som veľmi držala palce, pretože ako matka viem, čo prežívala. Som šťastná a rovnako tak aj manžel, s ktorým sme si zatiaľ o radostnej správe iba telefonovali,uzavrela tému narodenia vnučky herečka. Rodičom aj starým rodičom gratulujeme.

Hanka Lasicová s priateľom Andrejom.
Zobraziť galériu (9)
Hanka Lasicová s priateľom Andrejom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu