Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Kollárova láska na móle: Andrea, konečne vyzeráš super!

Andrea Heringhová sa na prehliadkovom móle predstavila vo skvelej forme. Zobraziť galériu (12)
Andrea Heringhová sa na prehliadkovom móle predstavila vo skvelej forme.

BRATISLAVA – Podarilo sa! Bývalá playmate Andrea Heringhová (31) sa už v úlohe modelky ocitla viackrát. V poslednom období ale musela čeliť kritike za nevydarenú vizáž. To sa však najnovšie zmenilo, pred pár dňami vytrela zrak všetkým neprajníkom. Postavila sa na predvádzacie mólo a zažiarila. Partnerka záletníka Borisa Kollára (46) vyzerala tak dobre, ako už dávno nie.

Dala sa dokopy! Andrea Heringhová má za sebou pomerne turbulentné obdobie. Trápila sa najmä v lete, kedy prežíval jej partner Boris Kollár romániky s milenkami. Brunetkino nešťastie z rozchodu sa v tom čase odrazilo aj na jej vzhľade. Príkladom môže byť módna šou, na ktorej sa predviedla u našich západných susedov. Pochudnutá Heringhová vtedy zaujala Čechov bujnými vnadami, v strhanej tvari zas svietili aj neprirodzene obrovské pery. Mnohí nad nimi krútili hlavou.

Zdá sa však, že tomuto obdobiu je koniec. So záletným podnikateľom si k sebe opäť našli cestu, len pred pár dňami sa vrátili z USA, kde si spoločne užívali dovolenku. A tak je Andrea opäť v psychickej pohode. No a znovuzrodenie vzťahu sa aj tentokrát odrazilo na jej vizáži - v Andrein prospech. Ako vidno na záberoch z nedávnej prehliadky v Bratislave, na móle jej to nesmierne svedčalo. Na pódiu pôsobila medzi profesionálnymi modelkami sebavedomo a prirodzene. 

Andrea Heringhová na prehliadke v Čechách príliš neoslnila (vľavo). Naposledy však úlohu modelky zvládla geniálne (vpravo).
Zobraziť galériu (12)
Andrea Heringhová na prehliadke v Čechách príliš neoslnila (vľavo). Naposledy však úlohu modelky zvládla geniálne (vpravo).

FOTO: ILoveFashion.sk / Nikon D3

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu