Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Fuj, to je nechutné: Žena nášho speváka ukázala zohyzdené prsty!

Manželka speváka Thomasa Puskailera Abbie si na dokonalú manikúru nepotrpí. Zobraziť galériu (7)
Manželka speváka Thomasa Puskailera Abbie si na dokonalú manikúru nepotrpí.

BRATISLAVA – Zlá vizitka! Bývalý superstarista Thomas Puskailer (31) je charakteristický najmä svojim žiarivým úsmevom. Ten mu nechýbal na tvári ani počas nedávnej párty, kde mu robila spoločnosť jeho manželka Abbie (29). Pohľad na dvojicu však vyvolával zmiešané pocity. Zatiaľ čo spevák ohuroval bezchybnou vizážou, jeho polovička znechutila prítomných hostí zanedbanými nechtami na rukách.

Manželka Thomasa Puskailera si na dokonalý imidž zrejme vôbec nepotrpí. Potvrdila to počas uplynulého týždňa, keď sa spoločne so spevákom objavila na otvorení nového módneho butiku. Abbie totiž na akcii prekvapila manikúrou, ktorá rozhodne nie je spoločensky reprezentatívna.

Plavovláska je špecifická svojským štýlom obliekania sa, nevšednými outfitmi občas pripomína lesnú vílu. Zrejme za to môže fakt, že je umelkyňou dušou aj telom. Okrem toho, že sa venuje tancu, našla v sebe tiež nadanie na maľovanie obrazov.

Táto záľuba si však vyžiadala svoju daň. Jej ruky sú totiž poriadne zničené. Rovnako nevábne vyzerajú aj plavovláskine nechty, na ktorých je vidno zvyšky červeného laku. Tie si mohla Abbie pred spoločnenskou akciou radšej odstrániť odlakovačom. Vtedy by určite pútali menej pozornosti.

Fuj, to je nechutné:
Zobraziť galériu (7)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu