Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Zabudli na Kmotríkovej narodeniny, takto zachraňovali situáciu!

Adriana Kmotríková bola na svoje narodeniny obdarovaná na poslednú chvíľu. Zobraziť galériu (7)
Adriana Kmotríková bola na svoje narodeniny obdarovaná na poslednú chvíľu.

BRATISLAVA – Jej sviatok takmer odignorovali! Stretnúť jojkársku moderátorku Adrianu Kmotríkovú (41) medzi hosťami módnych šou nie je ničím výnimočným. Inak tomu nebolo ani nedávno - plavovláska si nedala ujsť privátnu prehliadku. Prišla aj z dôvodu, že súkromné podujatie organizovali jej známi. Tí však zabudli, že práve v deň konania eventu mala tvár televízneho spravodajstva narodeniny. A tak museli situáciu narýchlo zachraňovať.

Mali kvôli nej poriadne „fofry“! Adriana totiž pred pár dňami zavítala na VIP módnu šou, ktorá sa konala pod záštitou Fashion TV. Na moderátorkinej účasti na podujatí by nebolo nič zvláštne, pokiaľ by práve v ten deň neoslavovala svoje 41. narodeniny. 

Keď sa riaditeľka spomínanej módnej televízie a zároveň organizátorka podujatia Gabriela Drobová dozvedela o Kmotríkovej sviatku, spolu s priateľom Karolom Rumanom okamžite začali improvizovať. Niekdajšia šéfrdamaturgička využila svoje kontakty z módnej brandže a na spoločenskú akciu nechala priviezť značkové šperky.

Presnú sumu za darček Drobová síce konkretizovať nechcela, podľa našich informácií sa však doplnky spomínaného typu pohybujú v cene okolo 300 eur. A ako reagovala oslávenkyňa? „Myslím, že sa jej páčili a mala veľkú radosť,“ povedala Gabika na adresu Adriany.

Ako býva zvykom, na Fashion párty nechýbali viaceré známe osobnosti slovenského šoubiznisu. Dorazili napríklad herečka Elena Podzámska s priateľom Matejom Chrenom, či spevák Thomas Puskailer so snúbenicou Abbie. Zažúrovať si prišli tiež Miss Slovensko 2007 Veronika Husárová a tanečníčka Katarína Štumpfová. V úlohe moderátorky večera debutovala modelka Soňa Skoncová.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu