Štvrtok23. máj 2024, meniny má Želmíra, zajtra Ela, Vanesa

Trestné oznámenie za urážky: Slávik si v Talente zavaril!

Bude mať Slávikov výrok na adresu Ingrid Gruner súdnu dohru?! Zobraziť galériu (6)
Bude mať Slávikov výrok na adresu Ingrid Gruner súdnu dohru?!

BRATISLAVA - Prehnal to! Jaro Slávik (37) si dovolil na kastingoch k Česko Slovensko má talent hodnotiť nielen nadanie, ale aj výzor súťažiacich. Výrokom o škaredej barovej speváčke urazil účastníčku Ingrid Gruner (38). Ako najnovšie vysvitlo, zrejme to nemal robiť. Súťažiaca sa mu začala vyhrážať.

Bude súd? Ako sme už na topkách informovali, Jaro Slávik si ani na tohtoročných kastingoch talentovej šou nedával servítku pred ústa. Ingrid Gruner odporučil, že sa má prihlásiť do súťaže Česko Slovensko hľadá nepeknú barovú speváčku.

Súťažiaca jeho výrok nekomentovala, bola z neho však zdrvená. A rana sa opäť otvorila po úvodnej časti šou. Preto sa ihneď na druhý deň po odvysielaní rozhodla konať. Porotcovi Jarovi Slávikovi napísala do pošty na Facebooku správu. V nej ho vôbec nešetrila. Obsah je verejne dostupný na fanpage súťaže, kde ho zverejnil samotný Slávik.

„V prvom rade by ste sa mali pozrieť do zrkadla a opýtať sa, či vôbec môžete kritizovať a ponižovať pekných ľudí. Taký nepekný porotca mňa, pani speváčku, nikdy nemôže uraziť,” napísala Gruner. V návale zlosti si zrejme neuvedomila, že podobnými slovami len zhadzuje sama seba. Na konci svojho výlevu dokonca pritvrdila. „Váš komentár je celý nahratý a neostane bez dôsledkov,” znela jej vyhrážka.

Topky.sk sa preto spojili s Jarom Slávikom a zisťovali, či nemá obavy zo žaloby. „Je mi to jedno. Ja som to zverejnil zo srandy, aby som ukázal, akí sú ľudia hlúpi,” neodpustil si opäť poznámku na adresu neúspešnej speváčky. „Jediné, čo som v živote nemal, sú peniaze a strach. Teda peniaze nejaké aj hej...” dodal porotca, ktorý si evidentne z Ingridiných hrozieb nič nerobí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu