Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Jojka šokuje: Chystá ďalšiu sériu VyVolených!

Bude mať reality šou VyVolení svojho tretieho víťaza? Zobraziť galériu (17)
Bude mať reality šou VyVolení svojho tretieho víťaza?

BRATISLAVA – Pokračovanie na obzore! Podľa našich informácií sa pohráva vedenie Jojky s myšlienkou spustenia tretej série reality šou VyVolení. Dôvod, prečo sa chcú na Kolibe vrátiť k projektu, ktorý v minulosti dosahoval rekordné čísla sledovanosti, je jednoduchý. Záujem divákov o tejto druh televíznej zábavy v poslednej dobe výrazne stúpol.

Séria číslo tri je na spadnutie! Dôkazom toho, že sa formát VyVolení opäť uchádza o priazeň divákov, môže byť aj reprízovanie epizód z roku 2005 na Joj Plus. Podľa našich informácií si chce vedenie na Kolibe takýmto spôsobom otestovať, akú bude mať program odozvu. Ak splní očakávania sledovanosti a diváckeho záujmu, Jojka sa pustí do tretej série projektu.

„Ukazuje sa, že o žáner reality šou je medzi divákmi záujem. Či sa dočkajú novej série alebo podobného projektu, zatiaľ nebudeme prezrádzať,“ nevyvrátil naše informácie o plánovanom pokračovaní VyVolených vedúci PR oddelenia Jojky Jozef Gogola. Tretia séria by sa mohla na obrazovky dostať na jar - po skončení šou Česko Slovensko má talent. 

Aj keď druhé vydanie VyVolených už v sledovanosti jednotku nepredbehlo, tvorcovia sú v otázke ďalšieho pokračovania optimistickí. Všetko teda nasvedčuje tomu, že Jojka bude kráčať v šľapajách českej Primy, ktorá touto šou dokázala divákov osloviť aj do tretice. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu